Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray'dan Grzegorz Krychowiak bombası!

İmbula, Veinqueur ve Lemina ile temaslarını sürdüren Galatasaray, orta saha transferinde bomba bir ismi daha gündemine aldı: Grzegorz Krychowiak. İki sezon önce de gündeme gelen 27 yaşındaki Polonyalı önlibero için Sarı-Kırmızılılar gizli bir operasyon yürütüyor.

Aslan PSG'nin ABD kamp kadrosuna almadığı yıldız futbolcuyu kiralık olarak takıma kazandırmak istiyor. Geçen sezon başında PSG'nin Sevilla'dan tam 33 milyon Euro'ya transfer ettiği Krychowiak'ın bonservis maliyeti çok fazla. Bu nedenle yönetim, 1 sene kiralık bu oyuncuyu oynatmayı hedefliyor.*

Emery de gözden çıkardı

Hocası Unai Emery tarafından gözden çıkartılan Krychowiak konusunda temaslarını sürdüren Galatasaray, ilk olarak oyuncuyu ikna etmek amacında. Polonyalı yıldız ismin gelmeyi istemesi halinde kulübü PSG ile masaya oturulacak. 1.86 boyundaki Krychowiak özellikle orta alanda savunma yönündeki başarısıyla dikkat çekiyor.

Hedef, 10 gün içinde bitirmek

Güçlü fiziği ve hırslı yapısıyla ön plana çıkan Krychowiak, teknik direktör İgor Tudor'un öncelikli hedefleri arasında yer alıyor. Yönetim bu oyuncuyu kiralamak için tüm kozlarını oynayacak. Selçuk İnan'ın yanında mutlaka yeni bir isimle sezona başlayacak olan Sarı-Kırmızılılar, 10 günlük süreçte mutlaka önlibero transferini bitirmeyi planlıyor.

(GS Gazete)

Gsgazete - Orta sahaya iki surpriz aday

GSC App VIP Edition 1.0 ™

Ali Naci Küçük: G.Saray Yönetimi, Selçuk İnan'ın performansından hoşnut değil. Merkeze 2 oyuncu alınması kesinleşti. (NTVSPOR)

DE84irZXkAEiUx-.jpg

senfo10u da taşımayın yav.o da bişey bilmiyo.

Merhaba,bayadir yazi yazmadim,sadece yorumlari okuyorum,ama o kadar cok bilmis var ki.Yok Sneijder niye gitmis yok Igor Tudor kötüymüs yok Dursun Özbek bilmem neymis.Sneijderi biz almadan önce Interde kadro disi kaldi ama indirime gitmedi ve Parasini tikir tikir aldi,simdi Galatasaraydan niye almadan gitsin?Demek ki gidecegi Takim belli ki Para almadan gitti,ve ben suna inaniyorum Takimimizda benim dedigim olacak Modundaydi,Antrenör begenmiyordu,Riekerink i de De Jong u da aldiran o,Takima zarar veriyordu,kimse Galatasarayimizdan büyük degil.Gelelim Igor Tudor a Adam kendi Takimini kuruyor,ve aldirdigi oyuncular olsun istedigi oyuncular olsun hic biri bos isim degil bunu kabul edin.Fatih Terim bile böyle bir Liste olusturamazdi.Bu Adam oyuncudan anliyor da Futboldan mi anlamiyor,gecin onu bu Adama sans verilmeli,birakin kursun kadrosunu ondan sonra görelim Takimimiz oynuyor mu oynamiyor mu.Sunu da kabul edin senelerdir bizi kanser eden oyunculardan bizi kurtariyor,Sabri gitti,Hakan Balta gidecek,Selcuk bile kesilececek.Igor Tudor cok iyi bir kadro kurma pesinde ve cok iyi bir Takim cikaracak ortaya ben buna inaniyorum.Ben bu kadar iyi oyunculardan olusan bir Liste Ünal Aysal ve Terim dönemi bile görmedim.Gelelim UEFA Kupasi macimiza,evet ilk Macimizi Östersunds a 2:0 kaybettik,ama sunu düsünmüyorsunuz,Igor Tudor cok agir Antreman yaptiriyor ve bazi oyuncularimiz bu Adami sevmiyor(Selcuk,Sinan......)Takimimizi ve Tudoru Resmen sattilar,Tudoru göndermek icin elinden geleni yapiyorlar ve yapacaklar,Tudor ne yapsin omu cikip oynasin.Birakin Adam Takimini kursun biraz sabir edin

Tudor hocam nasılsınız iyi gördüm sizi.

Galatasaray, Orta saha oyuncusu Fernando için Manchester City ile yaptığı ilk görüşmelerden olumlu yanıt aldı. (NTV Spor)

bonservisine 8 demişlerdi.nevzata göre 6 milyon teklif etmişiz.gaztede yazmıştı.biter bu transfer.

Fernandoooo

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Man City, Fernando'yu ABD kampına almadı.

imbula ve fernandoya topal ve josef gibi olurlar,olabilirler demek,olmazlar mı diye sormak,topal ve josefle kıyaslamanın oldugu yorumlar midemi bulandırıyor yahu.arada ciddi bi kalite farkı var.

Saha ici müdahaleleriyle güven vermiyor yoksa futbolcudan anladığı belli + copleri takimdan sutlamasida takdire sayan

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt