Baris Kösem
Tecrübeli Üye
- 11 Nisan 2010
- 5.596
- 75
- 1.183
Dursunu bugün ilk defa takdir ettim,persembe günü veya en gec bir iki aya kovacagi hocayi taraftarin önüne atmadi Sneijder konusunda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar yüzsüz,suratlarına tükürsen yarabbi şükür diyecek tiplerDe Jong, Cavanda ve Tarık ile karşılıklı fesih mümkün değil mi? Koskoca Sneijder'i itibarsızlaştırıp yapılabiliyorsa fesih bunlara hayli hayli yapılmalı.
YouTube
Bu herife baktım sonra aklıma Selçuk geldi.Heralde Doğandan Ferrariye geçmek resmen bu şekilde oluyor.Tam bir yokedici adam.
Levent Nazifoğlu: Cavanda, Sigthorsson ve De Jong’a scout ekibi ve biz onay vermedik. Ama başkanın devreye girmesiyle transferler yapıldı.
yasin etmezGülelim volkan insanı kanser eder
Yalancı herif, geçen sene ki açıklamalardan Cavandayı bizzat senin aldığın anlaşılıyor.Levent Nazifoğlu: Cavanda, Sigthorsson ve De Jong’a scout ekibi ve biz onay vermedik. Ama başkanın devreye girmesiyle transferler yapıldı.
Volkan kadar mal biri görmedimyasin etmez
Bunların kadrosu bizimkinden daha leş
Şu kadrodan bir tek kjaeri yazarım bizim kadroya
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dursunu bugün ilk defa takdir ettim,persembe günü veya en gec bir iki aya kovacagi hocayi taraftarin önüne atmadi Sneijder konusunda
Fenere 1 vermiştim İddaa da bu kadroyla gol atamazlar anasını satayım
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ben gördüm yasin öztekinVolkan kadar mal biri görmedim
İnsan 1 tane maç kazanır diye vermiştim şu kadroya bak çöp suyu. Ümidi kestim o kupondanGecmis olsun renktas yirt kuponu 1.85 orani vardi bilbaonun iddaa'nin hediyesi resmen![]()
çök çök çök, sonrada istifa edin, hepiniz!Man City, Fernando'yu ABD kampına almadı.
Yasin mı volkan mı deseler bin kere yasin derimben gördüm yasin öztekin
Josef ve ozana 20m ye yakın para verdiler cidden yazıkJosef _ozan ikilisi Tolga- Selcuk ikilisinden daha iyi