- 2 Temmuz 2011
- 137.843
- 58.761
- 5.488
Bu kiralık gelirse dursunun ebesini iyi anacağım
fanatik uydurması
@senadok
Niang isteniyor ama pahalı. Bony gündemde değil...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu kiralık gelirse dursunun ebesini iyi anacağım
Şu protesto veya bizim forumda olayın başından bu yana koyduğumuz tepki Sneijder olayı patladığından itibaren gösterilse tutardık Sneijder'i.
Yalnız Ultraslan kesinlikle Galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendi menfaatlerini düşünen bir taraftar grubu. Daha önce şüphelerim vardı ama bugün net olarak anladım. Şerefsizler Florya'ya bir kişi bile yollamadılar.
Bu adam dun gelmedi ki yeni olsun . Essekki hala bircok yapmakta yetersiz. Hakeza yeni gelmis ols bile burasi GALATASARAY deneme tahtasi degil
Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yalnız Ultraslan kesinlikle Galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendi menfaatlerini düşünen bir taraftar grubu. Daha önce şüphelerim vardı ama bugün net olarak anladım. Şerefsizler Florya'ya bir kişi bile yollamadılar.
Dün Semih Kaya gitti diye burada aglayip zirvalayan sen degilmiydin?
Neyin pesindesin ulan sen?
Bende onu diyorum 0 dan 100 e cikma yeri Galatasaray degil. Bu takima 70 80 le gitmeye alismis birini getireceksin. Ondan sonra takimda Sneijder gibi kendisinden daha buyuk biri olunca boyle oluyorYeniden kastım teknik direktörlük kariyeri reyis. 0 dan 100 e aynı saniyede çıkılmıyor onu belirtmek istedim. Benim kişi biraz da umut hani elimde yetki Yok ki atıp başka hoca alayım
Dün Semih Kaya gitti diye burada aglayip zirvalayan sen degilmiydin?
Neyin pesindesin ulan sen?
Medyadaki paralı kalemlerinden sonra herhalde sosyal medya da paralı elemanlar tutmuş olabilir.Forumda son zamanlarda dikkatini çeken, yeni üye olanların büyük bir çoğunluğu Dursun ve Tudor için kötü konuşmaktan kaçınıp, bazısı iyi bile konuşuyor.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Orasini bilemem, dün buraya damdan düser gibi gelip Semih gitti diye saydiran ayni kisi bugün gelmis Sneijder gitti diye Dursuna saydiranlara amma mizmizlandiniz diyor.Kuş familyasından mı diyorsun.