Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Ultraslan kesinlikle Galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendi menfaatlerini düşünen bir taraftar grubu. Daha önce şüphelerim vardı ama bugün net olarak anladım. Şerefsizler Florya'ya bir kişi bile yollamadılar.

İyiki gelmemişler taraftara saldırırdı onlar.... Herşey sucuk için

Bu adam dun gelmedi ki yeni olsun . Essekki hala bircok yapmakta yetersiz. Hakeza yeni gelmis ols bile burasi GALATASARAY deneme tahtasi degil

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yeniden kastım teknik direktörlük kariyeri reyis. 0 dan 100 e aynı saniyede çıkılmıyor onu belirtmek istedim. Benim kişi biraz da umut hani elimde yetki Yok ki atıp başka hoca alayım

UltrAslan kurucusu oldukten sonra ultraslan diye birsey kalmadi, aksine magandalar ile serserilerin karisimi bir tayfa oldu. para karsiliginda taraf tutan bir kitle oldular.
nasil bir fahise para karsiliginda cinsel iliskiye giriyorsa bunlarda para karsiliginda istediginiz gibi havlayabilirler ve gerekirkse esek gibi anirirlarda

Yalnız Ultraslan kesinlikle Galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendi menfaatlerini düşünen bir taraftar grubu. Daha önce şüphelerim vardı ama bugün net olarak anladım. Şerefsizler Florya'ya bir kişi bile yollamadılar.

Banım kalkalı 20 dk oldu o kadar rahatladim ki dün dursun ve tudora küfür ettikten sonra admin arkadaşlar 1 gün banlamıslar 1 güne değerdi o küfürler. Abi bu takımda o kadar leş varken sneijderin gitmesini yediremiyorum hazmedemiyorum kabullenemiyorum. Bu dursun kesinlikle ve kesinlikle gs düşmanı yeter ulan yeter 25 30 milyon taraftarı olan bi takımı nasıl 2 3 kişi bu hale getirebiliyor nasıl dur diyemiyoruz bu takım o sümsüklerin değil bu takım bizim abi bizim bunlar sabaha kadar gönül eğlendirirken biz sabah kadar kahroluyruz yemişim sucuk ekmekci ultraslanı yalamalıktan baska bu zamana kadar ne yaptı bunlar bana Allah askına söyleyin 2 sucuk bi kombineye yalamalıktan baska ne yaptılar size sesleniyorum abi gercekten gönülden Galatasaray taraftarı bu işe bi dur demeliyiz Galatasaray bu sümsükleri oyuncagı olmamalı Olamaz. Sneijder o kadar delikanlı bir adammıski 20 m euro maddesine onay vererek bu capsızlardan kat kat adam oldugunu gösterdi. Ey sneijder yönetimin sana yaptıkları adına ben utandım senden büyük insan. Yolun açık olsun aslan parçası seni bu yönetim değil biz gönülden sevdik tarihimizde sayılı adamlardansın

Son düzenleme:
Yeniden kastım teknik direktörlük kariyeri reyis. 0 dan 100 e aynı saniyede çıkılmıyor onu belirtmek istedim. Benim kişi biraz da umut hani elimde yetki Yok ki atıp başka hoca alayım
Bende onu diyorum 0 dan 100 e cikma yeri Galatasaray degil. Bu takima 70 80 le gitmeye alismis birini getireceksin. Ondan sonra takimda Sneijder gibi kendisinden daha buyuk biri olunca boyle oluyor

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

.
46c07bce7928424f9a95babe1c5126d3.jpg

Gidenlerde akıl yok bi sucuk mangal cevirecektiler gelirdi sucukcu tayfa iş bilmiyonuz

Olması gereken önce Dursun'un istifası sonra Tudor'un gönderilmesi..Daha sonra Selçuk Efendi'nin gönderilmesi..En son yeni yönetim td falan gelince Wesley için özel bir gün ya da maç düzenlenip veda edilmesiydi..Yeni sezona alayından kurtulmuş bir şekilde başlamak lazımdı..

Forumda son zamanlarda dikkatini çeken, yeni üye olanların büyük bir çoğunluğu Dursun ve Tudor için kötü konuşmaktan kaçınıp, bazısı iyi bile konuşuyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Dün Semih Kaya gitti diye burada aglayip zirvalayan sen degilmiydin?
Neyin pesindesin ulan sen?

2 dk insan gibi yazılamayacaksınız? Semih konusunda bugün de yazdım hala da yazarım. Ben Semih'e gitmesin mi dedim? Gitmeliydi yetersiz di dedim! Ama ne Sabri ne arda gerçek anlamda Metin Oktay ruhuyla Galatasaray lı olan bir insana Galatasaraylılara tek bir ayıbı olmayan, lamborgini ile değil traktör üzerinde röportaj veren bir adama hakaret edemezsiniz dedim ki edemezsiniz! Adam istenmediği anda maaşını düşürüp gitti! Tekmeye kafa sokan adamın ne yanlışını gördün? Ayrıca klavye delikanlılığını bırakın karşımdayken söylesen saygı duyarım meydan okuyor derim klavye başında pek delikanlıca olmuyor. Ha herkes üzüntülü ortadan alıyorum ama kimsenin de stres küpü değilim RENKTAŞIM!

Forumda son zamanlarda dikkatini çeken, yeni üye olanların büyük bir çoğunluğu Dursun ve Tudor için kötü konuşmaktan kaçınıp, bazısı iyi bile konuşuyor.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Medyadaki paralı kalemlerinden sonra herhalde sosyal medya da paralı elemanlar tutmuş olabilir.

sent via GSC

Son düzenleme:
sosyal medyada sneijdere karsı inanılmaz bir saldırı ve leşçuga karsı acayip bir koruma var

özetle bu seneden bi bok beklemeyin

Bugün günlerden ayrılık yıllardan hüzün,
Her güneş gün olmuyor uzaksa yüzün
Zamansız yağmurlarla ıslanır gözün
Bugün günlerden ayrılık bizim değil gün

snijder.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt