- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Hoşgeldin. Drogba kesin bitti mi?İyi nöbetler :-)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldin. Drogba kesin bitti mi?İyi nöbetler :-)
Eskiden duyum denen dalganın şahsına münhasır bir havası vardı. İlgilenilen isimler medyadan saklanır, nöbettekiler ilgilenilen isimleri adeta ipucuyla çözerlerdi. Zoban, Mehmet Şenol gibi isimler bu işin mucidi idiler. Şimdi bakıyorum ilgilenilen bütün isimler medyada zaten. Yani sizin duyumculardan öğreneceğiniz hiçbir şey yok, bunu bilin istedim![]()
iyi nöbetler : - )
Levent gibilerini hiç sevmem. Dursun bile daha adamdır Levent'ten. Arkadan atıp tutmak kolay.
kalmak isteyende asilir, kötü bi politika degil asil.
Daha hazirlik donemi bitmeden zaten biletler kesilmis. Oyunculardan zaten bir beklentimde yok, ptt lig duzeyindeler bir kismi, ama bunlardan en azindan bu donem icin yararlanip sonra bunlari deseler bence daha mantikli olurdu. en azindan ik macta daha cok asilabilirlerdi maca.
Bence Garry oynar. Ki defansif açıdan da daha faydalı olur. Feghouli ile sağ sol baya dengeli olur ama sol bek sıkıntı. Ben linneste ısrar ederdimBelli ki 2 ortasaha ve Feghouli alınacak. Ben artık sol tarafa taktım. Sol bek ve açık almamak bütün yatırımı çöpe atmak olabilir.
Feghouli-Belhanda-Yasin
Gomis
Geçen seneden güçlü değil bence.
Aynen öyle hiçbir şeye yaramaz. En azından kalitesi belli hücumcu bir sol bek almak gerekBelli ki 2 ortasaha ve Feghouli alınacak. Ben artık sol tarafa taktım. Sol bek ve açık almamak bütün yatırımı çöpe atmak olabilir.
Feghouli-Belhanda-Yasin
Gomis
Geçen seneden güçlü değil bence.
Elin adamı mangalayı 2.9 milyon euro yıllık maaşla kiralasın biz 31-32 yaşındaki adamlara 4er 5 er para bayılalım.Yemin ediyorum tarihin en kötü yönetimi tüm spor aleminde daha aşşağısı olamaz.
Kocaman adamsın kıskanıyon mu artık