Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eskiden duyum denen dalganın şahsına münhasır bir havası vardı. İlgilenilen isimler medyadan saklanır, nöbettekiler ilgilenilen isimleri adeta ipucuyla çözerlerdi. Zoban, Mehmet Şenol gibi isimler bu işin mucidi idiler. Şimdi bakıyorum ilgilenilen bütün isimler medyada zaten. Yani sizin duyumculardan öğreneceğiniz hiçbir şey yok, bunu bilin istedim :)

Namini cok okudum burda, temeli döndün ise hosgeldin, misafir olarak geldin ise sefa getirdin.

ben diyince neden layk vermıyorsunuz lan :@
f4492850ecb93d152ee17d1c97399b99.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Daha hazirlik donemi bitmeden zaten biletler kesilmis. Oyunculardan zaten bir beklentimde yok, ptt lig duzeyindeler bir kismi, ama bunlardan en azindan bu donem icin yararlanip sonra bunlari deseler bence daha mantikli olurdu. en azindan ik macta daha cok asilabilirlerdi maca.

kalmak isteyende asilir, kötü bi politika degil asil.

Belli ki 2 ortasaha ve Feghouli alınacak. Ben artık sol tarafa taktım. Sol bek ve açık almamak bütün yatırımı çöpe atmak olabilir.

Feghouli-Belhanda-Yasin
Gomis

Geçen seneden güçlü değil bence.

Elin adamı mangalayı 2.9 milyon euro yıllık maaşla kiralasın biz 31-32 yaşındaki adamlara 4er 5 er para bayılalım.Yemin ediyorum tarihin en kötü yönetimi tüm spor aleminde daha aşşağısı olamaz.

Daha hazirlik donemi bitmeden zaten biletler kesilmis. Oyunculardan zaten bir beklentimde yok, ptt lig duzeyindeler bir kismi, ama bunlardan en azindan bu donem icin yararlanip sonra bunlari deseler bence daha mantikli olurdu. en azindan ik macta daha cok asilabilirlerdi maca.

neyse hayirlisi artik.

Belli ki 2 ortasaha ve Feghouli alınacak. Ben artık sol tarafa taktım. Sol bek ve açık almamak bütün yatırımı çöpe atmak olabilir.

Feghouli-Belhanda-Yasin
Gomis

Geçen seneden güçlü değil bence.
Bence Garry oynar. Ki defansif açıdan da daha faydalı olur. Feghouli ile sağ sol baya dengeli olur ama sol bek sıkıntı. Ben linneste ısrar ederdim

Elin adamı mangalayı 2.9 milyon euro yıllık maaşla kiralasın biz 31-32 yaşındaki adamlara 4er 5 er para bayılalım.Yemin ediyorum tarihin en kötü yönetimi tüm spor aleminde daha aşşağısı olamaz.

aspor dediyse yalandır.bjkde öncelik stoper değil,forvet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt