Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yönetim duyumcuları da bitirdi. Nerede Polat dönemindeki duyumcular, nerede şimdikiler.. Eğer transferde yüksek paralar ödüyorsak, nedeni biraz da yönetimin ilgilenilen oyuncuları medyaya servis etmeleri.. Yalnız kendisine her ne kadar sövülse de, Ali Naci şu an en güvenilir kaynak konumunda. Çünkü gelişmeleri direkt başkandan alıyor. Ardından Gökmen Özdemir ve İbrahim Seten(BİP Spor) geliyorlar. Onların da başkanla araları çok iyi. Size önerim duyumcuların hiçbirine kanmayınız, bu üç isim gayet yeterli.

Son düzenleme:
aspor dediyse yalandır.bjkde öncelik stoper değil,forvet.

bilmiyorum twitter'da son dakika diye ortalık yıkılıyor.Adamlar çok sağlam takım kuruyor.Üzücü tarafı bizim daha fazla paramız var daha fazla imkanımız var ama aldığımız futbolcular bence daha da düşürdü takımın seviyesini gelenler gidenleri aratıcak gibi duruyor şu an için.

Bence Garry oynar. Ki defansif açıdan da daha faydalı olur. Feghouli ile sağ sol baya dengeli olur ama sol bek sıkıntı. Ben linneste ısrar ederdim

Geçen sene Bruma, Sneijder ve Yasin öyle yada böyle toplamda 40 golün üstüne bir şeklde etki ettiler. Belhanda da Feghouli de çok skor yapan isimler değiller. Garry de öyle. Bütün yük Gomis'e biner ki iyi olmaz. Büyük takımın kanatlarından en az biri 10 gol civarını görmeli. Bu sene Yasin'e de güvenemiyorum 11 oyuncusu olarak. Sol bek ve sol açık kaliteli isimlerle doldurulmalı.

Sabri defolup başka kulübe imza atana dek tehlike sürüyor. Tudor'un gitmesini pusuda bekliyor bence.
cd444786ea4a7f8fd5250b1792a174aa.jpg

Geçen sene Bruma, Sneijder ve Yasin öyle yada böyle toplamda 40 golün üstüne bir şeklde etki ettiler. Belhanda da Feghouli de çok skor yapan isimler değiller. Garry de öyle. Bütün yük Gomis'e biner ki iyi olmaz. Büyük takımın kanatlarından en az biri 10 gol civarını görmeli. Bu sene Yasin'e de güvenemiyorum 11 oyuncusu olarak. Sol bek ve sol açık kaliteli isimlerle doldurulmalı.
Doğru diyorsun ama hepsine birden bütçe ayırabileceklerini hiç sanmıyorum. Feghouli Imbula ve fernando gelirse ben razıyım. Geri kalanı genç adamlarla veya altyapıdan biriyle kapatabiliriz ki sadece sol açık kalıyor. Ama sende haklısın bu konuda. Gomise çok yük binecek.

Bu saatten sonra Feghouli'nin olmama ihtimalini şahsen cok az görüyorum. Aynı şekilde Fernando da. Yalnız Imbula konusunda emin değilim. Bana göre Vainqueur yedekte bekletiliyor. Eğer Imbula olmazsa, DM/CM bölgesi Fernando-Vainqueur ikilisiyle geçilebilir diye düşünüyorum. Ki bana göre yeterli de olur. Yalnız beni en çok hayal kırıklığına uğratan Konoplyanka oldu. Kendisine gelecek gözüyle bakarken ne oldu da bir anda fikir değiştirdi anlayamadım. Adamı alma şansımız da günden güne azalıyor. Zira herif her hazırlık maçında gol yapıyor. Sanırım hocası kendisiyle denemek istiyor.

Bu saatten sonra Feghouli'nin olmama ihtimalini şahsen cok az görüyorum. Aynı şekilde Fernando da. Yalnız Imbula konusunda emin değilim. Bana göre Vainqueur yedekte bekletiliyor. Eğer Imbula olmazsa, DM/CM bölgesi Fernando-Vainqueur ikilisiyle geçilebilir diye düşünüyorum. Ki bana göre yeterli de olur. Yalnız beni en çok hayal kırıklığına uğratan Konoplyanka oldu. Kendisine gelecek gözüyle bakarken ne oldu da bir anda fikir değiştirdi anlayamadım. Adamı alma şansımız da günden güne azalıyor. Zira herif her hazırlık maçında gol yapıyor. Sanırım hocası kendisiyle denemek istiyor.

Bunlar kendi düşüncelerin mi yoksa kaynağın var mı hala kulüpte?

Tapatalk ne olmuş böyle yaw. Guncellemez olaydim.

Elano nöbetine dönmüş ortam..Yalnız bu Fernando bugün sadece Evra'yı takibe almış instagram beni keklemiyorsa

Hem Imbula hemde Fernando orta sahaya olmaz. Fenerin Josef-Topal orta sahası gibi kısırlaşır. Imbula, Fernando City'e gittiği zaman Porto'nun yerine aldığı isimdi. Kimse ondan 8 numara performansı beklemesin. Eğer illa ikisi birden olacaksa da sol tarafta Nasri gibi kanattan oyun kurabilecek bir isim gelmesi elzem olur.

Tam tersi Imbula Fernando ideal olur ama Fernando Vainquier olmaz

Reis feghouli ayri mi dusunuluyor yoksa konoplykanin alternatifi miydi? Sol aciga transfer dusunuluyor mu yani?

O zaman Fernando-Feg hayırlı olsun diyelim. Güzel iki transfer

2 senedir berbat ötesi transfer politikasından sonra bu sene cenk monchi ile tudor'un yaptığı planlama ilaç gibi geldi... Fernando ve feghouli bence de geldiler diye düşünüyorum asıl imbula gelirse bu kadroyla UEFA şampiyonluğu çok zor olmayacaktır. 2012-2013 de CL yerine UEFA da olsaydık kupayı alırdık umarım UEFA'dan elenmeyiz ve şu güzel kadronun sene sonu UEFA kupasını ellerinde kalktığını görürüz :asd22:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt