Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan atalay sakat olmayıp kampa götürülse ilk maçta da oynasa cidden fark yaratırdı.çok yazık...gomisin sevgiği tipte bi oyuncu.çok iyi bi asistçi.
Çocuk futbolcu herşeyden önce. Kafası devamlı yukarıda top ondayken bile. Yasin abisine Selçuk abisine ders verir nitelikte.
Tek eksiği tecrübe gibi duruyor. U17 şampiyonasında oynadığı futbola göre sadece yorumum tabiki. Taş gibi fizikli gelişmiş orta sahalarda ne yapar eder bilemeyiz

Nasri iddiaları var. Bana göre olmayacak bir iş, hiç beklentiye girmeyin derim. Hatta ilgimiz dahi olduğunu hiç sanmıyorum. Alınacak sol açığı ben de sizler gibi çok merak ediyorum. Tudor'un gönlü Konoplyanka diyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Sol bek ve sol açık kesinlikle alınması gerekiyor zaten..Garry'e ne kadar güvenebiliriz ki

Belhanda ve Gomis'in 3,3 aldigi yerde Feghouli'de o parayi alabilir

tavares olsa keske izleyenler begenmisti genc.. 10 istemislerdi ama :( kiralansa keşke

bilmiyorum twitter'da son dakika diye ortalık yıkılıyor.Adamlar çok sağlam takım kuruyor.Üzücü tarafı bizim daha fazla paramız var daha fazla imkanımız var ama aldığımız futbolcular bence daha da düşürdü takımın seviyesini gelenler gidenleri aratıcak gibi duruyor şu an için.

aspor vızırtısıymış.övülecek bişeyi yok bjknin.pepe önemli bi transferdi ama baya yaşlı bi takım bjk şu an.biz eger o istediğimiz kadroyu kurarsak geçen sezon hakemler sayesinde sampiyon olan bjknin bi halt yapabilcegini sanmıyorum.ama fenerle 2.lik için çekişebilirler.

Ön taraf Afrika arka taraf Güney Amerika. Dursun başkan milyonlarca yıllık kıtasal ayrılığı bile telafi ediyor.

İmbula-Fernando şahane olacak İmbula olmazsa iyi bir 8 numara bulunmalı

yav bizim takımda sol ayaklı adam kalmadı yalnız Carole Sinan demeyin o ikisinin ayağına sıçayım onlar solak olsa nolur olmasa nolur

bir haftadır girmiyorum foruma. malum wesley in gönderilme süreci ... o sinirle istemeden biriyle kavga ederim diye girmedim. tam ne var yok derken şeref başkan dönmüş foruma hoşgeldin... duyum falan önemli değil arada uğra be başkan sohbete... gene de sormadan edemiyeceğimm varmı kulağına çalın an yeni kimsenin bilmediği bir isim falan :D

selahattin-aydogdu880.jpg

Selahattin Aydogdu
Seref Aydin

hmmmmmm:confused:

Nasri iddiaları var. Bana göre olmayacak bir iş, hiç beklentiye girmeyin derim. Hatta ilgimiz dahi olduğunu hiç sanmıyorum. Alınacak sol açığı ben de sizler gibi çok merak ediyorum. Tudor'un gönlü Konoplyanka diyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Boufal'ı kiralayabilsek keşke
Epl'de tutunamadı sakatlıklar fln yüzünden
Gelse tozunu attırır buraların.
@Leo Güney

Nasıl olur?

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt