- 23 Temmuz 2009
- 16.438
- 1.174
- 1.778
Maicon'un GS formali resminide begenmis önceden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Şeref Aydın , Feg 3,750 isteyerek fazla istemiyor mu sence: )
Ajda Pekkan da zamanın da taş gibi kadınmış ama yıllar acımasız oluyorAbi biz Donku stoperde neden denemiyoruz Club Brugge zamani tas gibi stoperdi
Çocuk futbolcu herşeyden önce. Kafası devamlı yukarıda top ondayken bile. Yasin abisine Selçuk abisine ders verir nitelikte.ulan atalay sakat olmayıp kampa götürülse ilk maçta da oynasa cidden fark yaratırdı.çok yazık...gomisin sevgiği tipte bi oyuncu.çok iyi bi asistçi.
Sol bek ve sol açık kesinlikle alınması gerekiyor zaten..Garry'e ne kadar güvenebiliriz kiNasri iddiaları var. Bana göre olmayacak bir iş, hiç beklentiye girmeyin derim. Hatta ilgimiz dahi olduğunu hiç sanmıyorum. Alınacak sol açığı ben de sizler gibi çok merak ediyorum. Tudor'un gönlü Konoplyanka diyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
bilmiyorum twitter'da son dakika diye ortalık yıkılıyor.Adamlar çok sağlam takım kuruyor.Üzücü tarafı bizim daha fazla paramız var daha fazla imkanımız var ama aldığımız futbolcular bence daha da düşürdü takımın seviyesini gelenler gidenleri aratıcak gibi duruyor şu an için.
Eskiden bu kadar para çok geliyordu ama artık klavyemiz yazmaya alıştı sanırım ortalama gibi geliyor:asd22:Belhanda ve Gomis'in 3,3 aldigi yerde Feghouli'de o parayi alabilir
Bu yönetime az bile istiyor. Adamlar kimin ne olduğunu biliyorlar :-)
Ancak tabi ki fazla. Verilecek para en fazla 2.75 olmalı diye düşünüyorum.
Bu yönetime az bile istiyor. Adamlar kimin ne olduğunu biliyorlar :-)
Ancak tabi ki fazla. Verilecek para en fazla 2.75 olmalı diye düşünüyorum.
Ajda Pekkan da zamanın da taş gibi kadınmış ama yıllar acımasız oluyor![]()
Boufal'ı kiralayabilsek keşkeNasri iddiaları var. Bana göre olmayacak bir iş, hiç beklentiye girmeyin derim. Hatta ilgimiz dahi olduğunu hiç sanmıyorum. Alınacak sol açığı ben de sizler gibi çok merak ediyorum. Tudor'un gönlü Konoplyanka diyor ama hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.