Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.038
- 39.370
- 3.993
şu ortamdan yine en karlı tudor efendi cıktı kovulması gerekirken birden gündem degisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi çok uzun yazıyorsunuz okumaya üşeniyorum
İlla açık ettireceksiniz, siz bu forumun ismini bilmezken ben Galatasaray Efendileri olarak yorum yazıyodum. Raporlanmışmış ben sevdiğim adminle bir geri zekalı yüzünden tartışıp ayrıldım burdan... ben bu forumu hiç bu kadar kalitesiz görmemiştim. Bu kadar çapsız adam hiç olmamıştı. Sorarsınız söyleyim EFE KARAYELdoğru haklısın ben kimim ki o yüzden raporladım. Forumun yönetimi bu içi bomboş ve şahsi fikrimi teyit eden mesajına gereken değerlendirmeyi yapıp en doğru kararı verecektir.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Anlaşamayız. Dursun malı gidip yeni yönetim gelene kadar bir yerle imzalamış olur.
dursun ve tudor geberirlerse ve yerine adam akilli insanlar gelirse belkisneijder ile tekrardan anlaşabilir miyiz abi
lucescu gelirse alabiliriz tekrardan ya.inşallah en azından agustosun 2.haftasına kadar bekler...
Ahhahaha, klavye delikanliligindan bahsedene bak hele.Tam tansiyonu düşüreyim diyorum kuş kadar beyni olmayan biri beyni çapında yorum yapıyor! Ulan o kuşlar arasında nerdeyse senin kadar çapsız arkadaşım yok benim hepsi de senden daha zeki. Sen şimdi o ufak beynimle bir düşün kuş olmak öı daha kötü kuş kadar beyin sahibi olmak mı
mucize gerçekten de.ama bence o kadar çok çektikki taraftar olarak 2 sezondur artık mucizeler zamanı...Sence bu andaval Dursun Tudoru kovabilirmi? Hadi kovdu diyelim Luce ile anlaşabilir mi?
Eşşek ile hoşaf meselesi...
Güldürdün abi bu haldeMuslera'yı satarsa Dursun'u net vururum. Bakın bugüne kadar karıncayı incitmemiş ben gider Dursun'u vururum. Kesin zarar veririm. Yalan yok ! Dünya'da kazanabileceğim maddi bir şey kalmadı. Eğer Dursun'u vurursam Galatasaraylı taraftarların ettiği Allah razı olsun lafları bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.