Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu ortamdan yine en karlı tudor efendi cıktı kovulması gerekirken birden gündem degisti

Beni son yıllarda en çok Keita'nın ayrılması üzmüştü..Ortada hiç bir şey yokken sattık adamı hala hatırlarım

doğru haklısın ben kimim ki o yüzden raporladım. Forumun yönetimi bu içi bomboş ve şahsi fikrimi teyit eden mesajına gereken değerlendirmeyi yapıp en doğru kararı verecektir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
İlla açık ettireceksiniz, siz bu forumun ismini bilmezken ben Galatasaray Efendileri olarak yorum yazıyodum. Raporlanmışmış ben sevdiğim adminle bir geri zekalı yüzünden tartışıp ayrıldım burdan... ben bu forumu hiç bu kadar kalitesiz görmemiştim. Bu kadar çapsız adam hiç olmamıştı. Sorarsınız söyleyim EFE KARAYEL

Helal olsun Uğura. Selçuğu yerle bir ediyor şuan. Kontratı büyük futbolu küçük oyuncu diyor. Sağa sola vermekten başka bir işe yaramıyor diyor

Çok güzel abi her derdimiz bitti bide kendi içimizde kavga edip kuşları sevindirelim çok güzel

Saçmalık kadro revizyon olcak yenilencek dediler para eden ve iyi oyuncular gidiyor diğer mallar kalıyor olaya bak

Muslera'yı satarsa Dursun'u net vururum. Bakın bugüne kadar karıncayı incitmemiş ben gider Dursun'u vururum. Kesin zarar veririm. Yalan yok ! Dünya'da kazanabileceğim maddi bir şey kalmadı. Eğer Dursun'u vurursam Galatasaraylı taraftarların ettiği Allah razı olsun lafları bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.

Tam tansiyonu düşüreyim diyorum kuş kadar beyni olmayan biri beyni çapında yorum yapıyor! Ulan o kuşlar arasında nerdeyse senin kadar çapsız arkadaşım yok benim hepsi de senden daha zeki. Sen şimdi o ufak beynimle bir düşün kuş olmak öı daha kötü kuş kadar beyin sahibi olmak mı
Ahhahaha, klavye delikanliligindan bahsedene bak hele.:D
Buda senden alinti yaptigim son mesajimdir, engelliyorum kus kardes.
Sizin en iyi bildiginiz sey iste ortaligi karistirip mide bulandirmak, aklinca o findik beyninle milleti tahrik edip ceza aldiracaksin.
Haydi o kus beyninle birlikte yallah kafese!

Ulan çok iyi oyuncular alıcaz derken elimizdeki bütün iyi oyuncular gitti bütün leşler kaldı biri bana bunun şaka oldugunu söylesin lütfen

DEt-cihXcAUjquX

Cengizzzzzz

InsAllah orada basarili olursun

kadroda futbolcu kalmadi

Takımda o kadar vasat altı oyuncu var, Sneijderi gönderiyoruz, veda bile edemedik adama. Şu an elimden birşey gelmiyor, boş boş oturup ekrana bakıyorum.

O Tudoru destekleyenlerin Galatasaraylı olması beni utandırıyor o ayrı. Adam hiç bir açıklama yapmadan en önemli oyuncunu gönderiyor, taraftar arkasında duruyor. Sizde gidin, bu kulübün bunlara ihtiyacı yok. Yakıştımı Sneijder gibi bir adamın formasını gitmeden alıp Belhandaya vermek? Yakıştımı adama mobbing uygulamak?

Pardon Tudora adam demişim.

Muslera'yı satarsa Dursun'u net vururum. Bakın bugüne kadar karıncayı incitmemiş ben gider Dursun'u vururum. Kesin zarar veririm. Yalan yok ! Dünya'da kazanabileceğim maddi bir şey kalmadı. Eğer Dursun'u vurursam Galatasaraylı taraftarların ettiği Allah razı olsun lafları bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.
Güldürdün abi bu halde :)..Yaşar ustaya selam olsun:asd22:

Galatasaray, 14 kişilik yerli kadrosunu tamamlayabilmek için Muhammet Demir'i transfer etmek istiyor (beIN SPORTS)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt