Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Carole lines falan izlemeyi seviyorsan ve böyle başarılı olacağımızı düşünüyorsan ıyi seyirler. Şimdi onlar ne alaka deme bu ülkeye gelen genç ancak çöp genç oluyor. Carole geldi hepinizin ağzının suyu aktı gördük
SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Saygı duyuyorum görüşüneBakın zaten yönetenler akıllı olursa bir şekilde başarılı oluyorsun. Sportif başarıdan bahsetmiyorum. Oyuncu alım satımından bahsediyorum. Ki zaten iyi oyuncular alınırsa ya da yetiştirilirse hem sportif başarı hem de finansal başarı gelir. Altınordu, Başakşehir, Trabzon gibi kulüpler bunu yapmaya başladı. Anlatmak istediğim bu. Sana maksimum 2 sene başarı getirecek (ki bu da şüpheli sonuçta her transferle bir risk alırsın) 30 yaşındaki bir adama yılda 4 milyon vereceğine yıllığı 1 milyondan 4 tane genç oyuncu alınıp oynatılması çok daha yararlı olacaktır. Bu çocuklardan 1 tanesi bile tutsa onu satarak başta aldığın 4 tanesinin birden parasını hayli hayli çıkaracaksın.
Ismini duyuyorum ara sıra pek tanımamSen Sinan Bilgine denk geldin mi renktas?
Cenk Gönen transferi yattı herhalde.Yollayın KAP'ı artık yaw
O zaman bence konularda ismini gördügünde sakin okuma.Ismini duyuyorum ara sıra pek tanımam
Bide hakan var onuda pek söylüyorlar
Geçen geldi ceza yedi gitti
Bu kuşcuk Şutlandi mi ?
neyse coluk cocuga laf yetistirecek enerjim yok, 2 gun sonra OFK cakinca dursun baskaninizi yalamaya ara verirsiniz ne de olsa, o zaman gelirim gulmeye.
Sabri de bi takimla anlasmadi.![]()
Ismini duyuyorum ara sıra pek tanımam
Bide hakan var onuda pek söylüyorlar
Geçen geldi ceza yedi gitti