Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cenk Gönen transferi yattı herhalde.Yollayın KAP'ı artık yaw

Carole lines falan izlemeyi seviyorsan ve böyle başarılı olacağımızı düşünüyorsan ıyi seyirler. Şimdi onlar ne alaka deme bu ülkeye gelen genç ancak çöp genç oluyor. Carole geldi hepinizin ağzının suyu aktı gördük

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bakın zaten yönetenler akıllı olursa bir şekilde başarılı oluyorsun. Sportif başarıdan bahsetmiyorum. Oyuncu alım satımından bahsediyorum. Ki zaten iyi oyuncular alınırsa ya da yetiştirilirse hem sportif başarı hem de finansal başarı gelir. Altınordu, Başakşehir, Trabzon gibi kulüpler bunu yapmaya başladı. Anlatmak istediğim bu. Sana maksimum 2 sene başarı getirecek (ki bu da şüpheli sonuçta her transferle bir risk alırsın) 30 yaşındaki bir adama yılda 4 milyon vereceğine yıllığı 1 milyondan 4 tane genç oyuncu alınıp oynatılması çok daha yararlı olacaktır. Bu çocuklardan 1 tanesi bile tutsa onu satarak başta aldığın 4 tanesinin birden parasını hayli hayli çıkaracaksın.

Bakın zaten yönetenler akıllı olursa bir şekilde başarılı oluyorsun. Sportif başarıdan bahsetmiyorum. Oyuncu alım satımından bahsediyorum. Ki zaten iyi oyuncular alınırsa ya da yetiştirilirse hem sportif başarı hem de finansal başarı gelir. Altınordu, Başakşehir, Trabzon gibi kulüpler bunu yapmaya başladı. Anlatmak istediğim bu. Sana maksimum 2 sene başarı getirecek (ki bu da şüpheli sonuçta her transferle bir risk alırsın) 30 yaşındaki bir adama yılda 4 milyon vereceğine yıllığı 1 milyondan 4 tane genç oyuncu alınıp oynatılması çok daha yararlı olacaktır. Bu çocuklardan 1 tanesi bile tutsa onu satarak başta aldığın 4 tanesinin birden parasını hayli hayli çıkaracaksın.
Saygı duyuyorum görüşüne

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anmayın şu yavru kartalın adını.

sent via GSC

Kadrolarda son durum

Fabri
Gökhan
Pepe
Tosic ( Mangala)
Adriano
Atiba
Oğuzhan
Quaresma
Talisca
Babel
Cenk ( Babacar)

Fenerbahçe

Kameni
İsla
Skrtel
Kjaer
Hasan
Josef
Topal
Dirar
Ekici
Valbuena
Van Persie

Galatasaray

Muslera
Mariano
Maicon
Serdar
Linnes ( Strinic/Kolarov/Olivera)
Tolga (Fernando/Imbula)
Selçuk (Transfer)
Yasin (Feghouli)
Belhanda
Yasin/Rodrigues
Gomis

Trabzonspor

Onur
Pereira
Durica
Uğur
Mas
Onazi
Kucka
Castillo
Yusuf
Olcay
Rodallega

Başakşehir :

Volkan
Caicara
Epureanu
Chedjou (Mahmut/Transfer)
Clichy
Emre
G.Inler
Visca
Mossoro
Elia
Adebayor

Antalyaspor :

Boffin
Celutska
Diego
Chico
S.Aytaç
Sandro
Charles
Maicon
J.Drole
Menez
Eto'o

SM-N9000Q cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt