Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayirdir avrupadan elenince ligdemi bitiyor dursun icin?

Sneijder gidişini Tudor'a bağlıyor.

Yenildiğimiz köy takımı maçının biletleri satışa çıktı mı? Maça gidip güzel bir sövmek istiyorum

İnanılmaz kaliteli, mantıklı ve karakterli bir adam. Dünya yıldızı böyle olunuyor zaten. Böyle bir oyuncuya muhtemelen yakın gelecekte sahip olamayacagiz. Aysal ile baslayan dünya markası olma projesi bugun itibariyle sona ermiştir.
Agzindan tukrukler sacan, cahil, ucuz, vizyonsuz, iki lafı bir araya getiremeyen bir insan yığını kaldı elimizde. Yazık, böyle olmamalıydı.

Son düzenleme:
İroni yaptıgını dusunuyorum renktas, bu adam onların seviyesine inmez, medyadaki olumsuz demeclerin hepsi de yalan.
Kendisiyle 10 dakika kadar muhabbet etmisligim de var nisantasi MOC'ta hamza ile sampiyon oldugumuz sene, cok mutevazi ve mantıklı bir adam. Bir dünya yıldızının yanında cok da iyi bir insan profilini kaybettik.
RIP Galatasaray

Dursun Özbek Aspor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray taraftarı elinden şekeri alınmış çocuk gibi sürekli ağlıyor ,futbolu profesyonellere bıraktık biraz sabır gösterseler doğru karar aldığımızı görecekler.Malesef sosyal medyada futboldan anlamayanlar kaos yaratıyor."

Dursun Özbek Sneijder konusunda "Sneijder'in disiplinsiz davranışları doğrultusunda aldığı yüklü bir ceza vardı, ancak ödemek istemedi.Diğer futbolcularımıza haksızlığa göz mü yumsaydık?"
Bu adamin basina gercekten buyuk bir bela gelecek. Bu ulke futbolla yatıp kalkan bir ulke, hayatı futbol olan Galatasaray ile moral bulan binlerce insan var. Ciddi manada gidip biri bunu dövse hic sasırmam. Korumasız geziyor bir de gecen Kanyon'un onunde yuruyordu elinde 5 tane alısveris posetiyle.

luce nin sportif hoca olarak gelmesi şart yoksa takımı kaybedecez.

igor un insan iliskileri cok kötü, tüm takımı küstürecek bu gidişle.

Bu adamin basina gercekten buyuk bir bela gelecek. Bu ulke futbolla yatıp kalkan bir ulke, hayatı futbol olan Galatasaray ile moral bulan binlerce insan var. Ciddi manada gidip biri bunu dövse hic sasırmam. Korumasız geziyor bir de gecen Kanyon'un onunde yuruyordu elinde 5 tane alısveris posetiyle.
Dün kanyona gidecektim üşendim ah keşke deggelseydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt