Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Galatasaray avrupa dan elenince transfer askıya alinacaktir
Avrupa´yla bir alakasi yok ki. Bu transferler küme düsmemek icin yapilmali zaten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray avrupa dan elenince transfer askıya alinacaktir
İnanılmaz kaliteli, mantıklı ve karakterli bir adam. Dünya yıldızı böyle olunuyor zaten. Böyle bir oyuncuya muhtemelen yakın gelecekte sahip olamayacagiz. Aysal ile baslayan dünya markası olma projesi bugun itibariyle sona ermiştir.
adam gönderiliş şekline rağmen çok beyefendi ve saygılı konuşmuş. gözümde değeri birkat daha arttı
Daha adımını atmaz, adama gereksiz çöp gibi davranıldıtudorun gittigi an geri döneceksin aslan parcasi!
İroni yaptıgını dusunuyorum renktas, bu adam onların seviyesine inmez, medyadaki olumsuz demeclerin hepsi de yalan.
Hakan Gündoğar "Antrenmanlarda kimsenin yüzü gülmüyor. Gol atan futbolcu bile sevinmiyor, kimsede neşe yok"
Bu adamin basina gercekten buyuk bir bela gelecek. Bu ulke futbolla yatıp kalkan bir ulke, hayatı futbol olan Galatasaray ile moral bulan binlerce insan var. Ciddi manada gidip biri bunu dövse hic sasırmam. Korumasız geziyor bir de gecen Kanyon'un onunde yuruyordu elinde 5 tane alısveris posetiyle.Dursun Özbek Aspor'a yaptığı açıklamada "Galatasaray taraftarı elinden şekeri alınmış çocuk gibi sürekli ağlıyor ,futbolu profesyonellere bıraktık biraz sabır gösterseler doğru karar aldığımızı görecekler.Malesef sosyal medyada futboldan anlamayanlar kaos yaratıyor."
Dursun Özbek Sneijder konusunda "Sneijder'in disiplinsiz davranışları doğrultusunda aldığı yüklü bir ceza vardı, ancak ödemek istemedi.Diğer futbolcularımıza haksızlığa göz mü yumsaydık?"
Dün kanyona gidecektim üşendim ah keşke deggelseydimBu adamin basina gercekten buyuk bir bela gelecek. Bu ulke futbolla yatıp kalkan bir ulke, hayatı futbol olan Galatasaray ile moral bulan binlerce insan var. Ciddi manada gidip biri bunu dövse hic sasırmam. Korumasız geziyor bir de gecen Kanyon'un onunde yuruyordu elinde 5 tane alısveris posetiyle.