Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Aykut kocaman taktiğiyle oynayacağız ne oyun kurucusu. 3 ön libero 5 defansoyun kurucu?!!!!
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aykut kocaman taktiğiyle oynayacağız ne oyun kurucusu. 3 ön libero 5 defansoyun kurucu?!!!!
Sneijder in oyuna kattığı zekayı anca iki kişi yapabilir diye düşünmüştür bunlarkavgayı gectimde, belhanda ile ben arfayı yapısık ikiz iki 10 no da mı oynatacaz?
[h=4]Galatasaray'ın Östersunds'a yenilgisi, Dursun Özbek'te büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Mağlubiyete oldukça sinirlenen sarı kırmızılıların başkanı, Tudor'la acil toplantı yaptı. Yönetim Hırvat teknik adam ile ilgili kararını 20 Temmuz'da oynanacak rövanş karşılaşması sonrası verecek.(hürriyet)[/h]
![]()
başkanı dursun*
hocası tudor*
kaptanı selçuk*
Neye kafa patlatıyoruz ki
E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
luce hayırlı olsun. umarım tranfer icin 14-15m euro bir para kalmıstır. luce anında 4-5 tane taze kan monte eder o paraya.
Kadro kurmamız şart falan degil nasıl hala bu adamların aklıyla harcama yapılmasını dogru buluyorsunuz anlamıyorum. Bu adamlar gidene kadar oyuncuların önemi YOK. Sokaga atılan paradan baska birsey degil yapılacak transferlerBeyler gundem degisti evet ama sonuc olarak bir kadro kurmamiz sart.
Marianonun bu gece 11 de gelecegini yazdiydi dun beinsports, var midir asli astari?
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
bunlar tami bi gerizekalı ya.tudor her an gidebilcek konumda şu an.lucescu veyahut başka biri gelse sneijderi kadroda tutardım,ihtiyaç var yeniden anlaşın dese ne olacak?böyle akılsızlık,cibiliyetsizlik olur mu ya?
nasıl olur da kalacagının hiçte garantisi olmayan hırvat şoparıının istekleri Galatasaraydan önde tutulur?
Sergencim hala anlamıyor musun? Tudor un isteğiymiş gibi yansıtıyorlar ama operasyonu yapan dursun. Dursun gönderdi sneijderibunlar tam bi gerizekalı ya.tudor her an gidebilcek konumda şu an.lucescu veyahut başka biri gelse sneijderi kadroda tutardım,ihtiyaç var yeniden anlaşın dese ne olacak?böyle akılsızlık,cibiliyetsizlik olur mu ya?
nasıl olur da kalacagının hiçte garantisi olmayan hırvat şoparıının istekleri Galatasaraydan önde tutulur?
Ne terim ne Lucescu ikiside dursun olduğu sürece gelmez. Bunlar vizyonlu adamlar, şopar dursunla çalışırlar mı?Lucescu değil Fatih Terim'de gelse Mourinho da gelse bu Dursun Özbek ve yönetimle başarı zor...
dursuna da aynıyım tudora da.dursun nasıl olsa gidecek en geç 2018de.ama tudorla intihar ediyoruz her maç.Sergencim hala anlamıyor musun? Tudor un isteğiymiş gibi yansıtıyorlar ama operasyonu yapan dursun. Dursun gönderdi sneijderi
Dursun varken takımın başında kimin olduğunun hiçbir önemi yok benim için. Kim olsa başarısız olacak onun için takmıyorumdursuna da aynıyım tudora da.dursun nasıl olsa gidecek en geç 2018de.ama tudorla intihar ediyoruz her maç.
ben takarım.gomisi 70.dkda oyundan alan yerine sakat ereni sokan,88.dkda dalga geçer gibi hayalet sinanı oyundan alan adamı ben adamdan saymam.yeri yok şu an da GSda tudorun.Dursun varken takımın başında kimin olduğunun hiçbir önemi yok benim için. Kim olsa başarısız olacak onun için takmıyorum