Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[h=4]Galatasaray'ın Östersunds'a yenilgisi, Dursun Özbek'te büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Mağlubiyete oldukça sinirlenen sarı kırmızılıların başkanı, Tudor'la acil toplantı yaptı. Yönetim Hırvat teknik adam ile ilgili kararını 20 Temmuz'da oynanacak rövanş karşılaşması sonrası verecek.(hürriyet)[/h]

Galatasaraya türlü saygısızlıklar yapan,egosunu Galatasaraydan önde tutan tudorun adı ve başlıgı silinsin lütfen.teknik direktör sıfatını degil hırvat köylüsü sıfatını hakediyo kedisi.
Kadir Ari Alper Altun

[h=4]Galatasaray'ın Östersunds'a yenilgisi, Dursun Özbek'te büyük bir hayal kırıklığına neden oldu. Mağlubiyete oldukça sinirlenen sarı kırmızılıların başkanı, Tudor'la acil toplantı yaptı. Yönetim Hırvat teknik adam ile ilgili kararını 20 Temmuz'da oynanacak rövanş karşılaşması sonrası verecek.(hürriyet)[/h]

luce hayırlı olsun. umarım tranfer icin 14-15m euro bir para kalmıstır. luce anında 4-5 tane taze kan monte eder o paraya.

Beyler gundem degisti evet ama sonuc olarak bir kadro kurmamiz sart.
Marianonun bu gece 11 de gelecegini yazdiydi dun beinsports, var midir asli astari?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil

Öldüğün gün en mutlu günümüz yağlı surat boşuna kafa patlatma cevap belli
d3b299d9027230623a4d1fcb029fee63.jpg

başkanı dursun*
hocası tudor*
kaptanı selçuk*

Neye kafa patlatıyoruz ki

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

luce hayırlı olsun. umarım tranfer icin 14-15m euro bir para kalmıstır. luce anında 4-5 tane taze kan monte eder o paraya.

bunlar tam bi gerizekalı ya.tudor her an gidebilcek konumda şu an.lucescu veyahut başka biri gelse sneijderi kadroda tutardım,ihtiyaç var yeniden anlaşın dese ne olacak?böyle akılsızlık,cibiliyetsizlik olur mu ya?

nasıl olur da kalacagının hiçte garantisi olmayan hırvat şoparıının istekleri Galatasaraydan önde tutulur?

Beyler gundem degisti evet ama sonuc olarak bir kadro kurmamiz sart.
Marianonun bu gece 11 de gelecegini yazdiydi dun beinsports, var midir asli astari?

Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil
Kadro kurmamız şart falan degil nasıl hala bu adamların aklıyla harcama yapılmasını dogru buluyorsunuz anlamıyorum. Bu adamlar gidene kadar oyuncuların önemi YOK. Sokaga atılan paradan baska birsey degil yapılacak transferler

bunlar tami bi gerizekalı ya.tudor her an gidebilcek konumda şu an.lucescu veyahut başka biri gelse sneijderi kadroda tutardım,ihtiyaç var yeniden anlaşın dese ne olacak?böyle akılsızlık,cibiliyetsizlik olur mu ya?

nasıl olur da kalacagının hiçte garantisi olmayan hırvat şoparıının istekleri Galatasaraydan önde tutulur?

düsünmeden hareket eden insanlar, normaldir.

zararın neresinden dönersen kar. luce bir şekil, maicon-ahmet-belhanda-tolga-gomiz-yasin-linnes'ten max. fayda sağlar.

sol bek-merkez-sağ acık-sağ bek şart. buralara genc ve nokta atışı adamlar getirtse her sekil ligi götürürüz.

Lucescu değil Fatih Terim'de gelse Mourinho da gelse bu Dursun Özbek ve yönetimle başarı zor...

bunlar tam bi gerizekalı ya.tudor her an gidebilcek konumda şu an.lucescu veyahut başka biri gelse sneijderi kadroda tutardım,ihtiyaç var yeniden anlaşın dese ne olacak?böyle akılsızlık,cibiliyetsizlik olur mu ya?

Sergencim hala anlamıyor musun? Tudor un isteğiymiş gibi yansıtıyorlar ama operasyonu yapan dursun. Dursun gönderdi sneijderi

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

yeni sezon adına en ufak umudum kalmadı bütün transferler yapılsa bile

tudorla basarı geleceginemi inanıyorsunuz

Lucescu Galatasaray´a gelmez. Besiktas´i daha cok benimsedigini düsünüyorum.

Gecenlerde Besiktas müzesindeydi, baloda takiliyordu.

Kac kere "gelecegim" diyip kazik atti bize. Gelmez yani.

Twitter güzel haber.feghouli ile anlaşmışız.westham ile görüşmeler sürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt