Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar anlıyorum dünden beri çok sinirli ve tepkiliyiz başkana ve tudora. ama ASOLAN GALATASARAY bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. evet tepkimiz koyalım ama bir futbolcuya, bir hocaya yada bir başkana olan sevgimiz yüzünden takıma sırt çevirmek taraftarlık değildir. mesela östersunds maçında tüm taraftarlar o stadı doldurmalı ve 90 dakika takımımızın başarası için sonuna kadar destek verilmedir. ama eğer başarısız olurlar ve elenirlerse işte o zaman o stadı başlarına yıkmak lazım, prostestolarla

Katılmıyorum. Östersunds maçına kimse gitmemeli gidenlerde maçın başından sonuna kadar protesto etmeli. Takıma destek olalım muhabbeti Dursun'u koltukta tutmaya yarar. Gün isyan, protesto, yakıp yıkma günüdür. Bunlar istifa edene kadar bize rahat yok.

Bu sezonu unut renktaş gram umut görebildin mi takımda ? Takımı geçtim td yönetimde gram umut görebiliyormusun ?

bazı arkdaslar inanılmaz polyanna bulutların üzerinde ucuyorlar resmen

imbula lemina feghouli sol bek yedek forvet yani aklınıza gelecek tüm oyuncular gelsin yine ilk4e giremeyiz

cünkü bu oyuncuları kaynastırıp takım yapabilecek adam yok basımızda takım olmadan basarının imkanımı var

7f8a3755c5d449193b748f0fb20d00ae.jpg

Katılmıyorum. Östersunds maçına kimse gitmemeli gidenlerde maçın başından sonuna kadar protesto etmeli. Takıma destek olalım muhabbeti Dursun'u koltukta tutmaya yarar. Gün isyan, protesto, yakıp yıkma günüdür. Bunlar istifa edene kadar bize rahat yok.

kardeşim stada zarar versek elimize birşey geçmez kulübün kasasından çıkar para ama bu yağlı suratın otellerinin öününde protesto edersek ozaman iş kaybı olacağından daha çok zarar vermiş oluruz buna

arenadaki mac icin olacakları ben size söyliyeyim protesto olmaz satılık polarcılar sneijder lehine herseyi bastırır selcuk aleyhine protesto yapanlaraysa saldırırlar

ona göre stada gidecekler varsa dikkat etsin bunlar bizzat yasanmıs seyler

arkadaşlar anlıyorum dünden beri çok sinirli ve tepkiliyiz başkana ve tudora. ama ASOLAN GALATASARAY bunu hiçbir zaman aklımızdan çıkarmayalım. evet tepkimiz koyalım ama bir futbolcuya, bir hocaya yada bir başkana olan sevgimiz yüzünden takıma sırt çevirmek taraftarlık değildir. mesela östersunds maçında tüm taraftarlar o stadı doldurmalı ve 90 dakika takımımızın başarası için sonuna kadar destek verilmedir. ama eğer başarısız olurlar ve elenirlerse işte o zaman o stadı başlarına yıkmak lazım, prostestolarla
Bende tam tersini düşünüyorum renktaş

Ve yaklaşık 4 aydır hiçbir şeye destek vermiyorum

Beinsporu kapattım, kombine yenilemiyorum, GSSTORE'DAN iğne dahi almıyorum, bulunduğum her platformda esas sıkıntının yönetim olduğunu dile getiriyorum

Ve tanıdığım herkese de bunları yapmasını öğütlüyorum

Bence GALATASARAYIMIN kurtuluşu bu yolla gelecek

Kötü fner şut atmadan yürüyerek yendi gitti tek bir istifa sesi çıkmadı şimdi mi çıkacak? biz bitmişiz ..

Çetin Cem Yılmaz: "Galatasaray'ın Sneijder ve Podolski'den 'kazandığı' bonservis, Olcan Adın'a vereceği tazminata yetmiyor."

kardeşim stada zarar versek elimize birşey geçmez kulübün kasasından çıkar para ama bu yağlı suratın otellerinin öününde protesto edersek ozaman iş kaybı olacağından daha çok zarar vermiş oluruz buna

Bişey sorcam renktaş kulübün kasasından para çıkar diyosun doğru tespit ama kulübün kasasında para olunca ne oluyo ? Yıllardır aptal aptal transferler yüzünden paraların hepsi gitmedimi sacma yerlere bırak cıksın kodumun kasasından para boşver

Ultraslan'ın twitter sayfasına şimdi bir baktım.
Az bile diyormuşuz bu ultamallara!

Hayatımda ultrasan kadar yalama çıkarcı kötü bir taraftar topluluğu görmedim bizn antalyanın taraftar grubu çoğu lise çocuğu bunlardan daha gururlu

Günaydın arkadaşlar. Sneijdersiz ilk günümüz;(

Gece hiç uyuyamadım sabah 6 ya kadar uyanıktım. Allah senin bin belanı versin yağlı surat senin de aynı şekilde Hırvat köylüsü Tudor.

Sneijder gitti ya şimdi herşey düzelecek başarıdan başarıya koşacağız anında, güzel futbol oynayacağız ligi domine edeceğiz Tolgayla Selçukla.

Sneijder düşmanları sizde göbek atın kına yakın. Alayınıza Wesley ulan!

sent via GSC

Yalnız burada Sneijder gitsin diyenleri de özellikle takip edeceğim

Umarım göbekli portakal dedikleri adamın yerine alınan Belhanda patlamaz

Tempolu oyunu görürüz

Son düzenleme:
Takım iki yılda ilk 3 e giremiyor 80 tane gol yemiş sezon bitiyor ve gidenler ; wes poldi bruma :) tamam bu bir yapılanmadır saygı duyuyorum 4- ay önce karar verilmiş belli o da tamam lan arkadaş bu takımın geri dörtlüsünün değişmesi gerektiğini beli dönmeyen selçuk ve tolga gereksizi ile olmayacağını 5 yaşın da çocuk bile biliyor, sen nasıl ilk resmi maçına bu rezil kadro ile çıkabiliyorsun ? sırf bunun için bile alayı İSTİFA etmeli.

Wesley Sneijder:"Türkiye'de başka takımda oynamama maddesine gerek yoktu, ben zaten Galatasaray'dan başka takımda oynamam."

DEw5jROXsAEx8zF.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt