Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Selçuku dehlemeyen şerefsizdir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lan adam ağlamış resmen yazık yaaWesley Sneijder:"Türkiye'de başka takımda oynamama maddesine gerek yoktu, ben zaten Galatasaray'dan başka takımda oynamam."
![]()
Ayni seyi kac defa yazdim ama biz Turk insanlari nereye nasil tepki verecegimizi ne zaman bildik ki,Hollanda ile siyasi kriz olur portakal keserler,Cin e kizariz Dogu Turkistan icin Koreli doverler,İsrail e kizarlar yere kola dokerler,Fransa,İtalya,Amerika yi boykot edelim derler ayakta Nike,ustte Lacoste gezerler arabalari da Fiattir meselakardeşim stada zarar versek elimize birşey geçmez kulübün kasasından çıkar para ama bu yağlı suratın otellerinin öününde protesto edersek ozaman iş kaybı olacağından daha çok zarar vermiş oluruz buna
Kyrchowiak, kampa alınmamış. Kiralık teklif yapabiliriz
Ne var sayfada,kisa bir ozet verebilirmisin tıklamayayım simdiUltraslan'ın twitter sayfasına şimdi bir baktım.
Az bile diyormuşuz bu ultamallara!
Çünkü malız. Galatasaray'a niye zarar verelim. Dursuna ne yapılıyorsa yapılsın, Galatasaray ın bunda ne suçu var. Bir çomar yüzünden Galatasaray'a tepki mi koyulurmuş. Zararı yine kulübe dokunacakAyni seyi kac defa yazdim ama biz Turk insanlari nereye nasil tepki verecegimizi ne zaman bildik ki,Hollanda ile siyasi kriz olur portakal keserler,Cin e kizariz Dogu Turkistan icin Koreli doverler,İsrail e kizarlar yere kola dokerler,Fransa,İtalya,Amerika yi boykot edelim derler ayakta Nike,ustte Lacoste gezerler arabalari da Fiattir mesela
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Adın gibi Uzarmisin şurda Sneijder ağlıyor içimiz gidiyor sen daha dursunla transferden bahsediyorsun
Ne var sayfada,kisa bir ozet verebilirmisin tıklamayayım simdi
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Belhanda ya bilenenlerede sözüm var. Adam günah keçisi ilan edildi. Ulan adam mı yolladı Sneijder'i. Öyle yada böyle bu adama 8 m euro verildi. Elde patlasın diye beddua edenler var. Ulan o para havadan girmedi kulübe. Bu çomarlar rivayı floryayı sattı. Götünde don olmayanlar, inşallah 10 m euro g.tümüzde patlar diye dua ediyor. Senden taraftar maraftar olmaz zaten, git götüne don al feneri tut
F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi