Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wesley Sneijder:"Türkiye'de başka takımda oynamama maddesine gerek yoktu, ben zaten Galatasaray'dan başka takımda oynamam."

DEw5jROXsAEx8zF.jpg
Lan adam ağlamış resmen yazık yaa

Şöyle takımı sahiplenen birini gönderdik şaka gibi

Lanet olsun Dursun ve Tudor size

Senden nefrer edenler senin göz yaşlarında boğulsunlar Wesley !

sent via GSC

Kyrchowiak, kampa alınmamış. Kiralık teklif yapabiliriz

kardeşim stada zarar versek elimize birşey geçmez kulübün kasasından çıkar para ama bu yağlı suratın otellerinin öününde protesto edersek ozaman iş kaybı olacağından daha çok zarar vermiş oluruz buna
Ayni seyi kac defa yazdim ama biz Turk insanlari nereye nasil tepki verecegimizi ne zaman bildik ki,Hollanda ile siyasi kriz olur portakal keserler,Cin e kizariz Dogu Turkistan icin Koreli doverler,İsrail e kizarlar yere kola dokerler,Fransa,İtalya,Amerika yi boykot edelim derler ayakta Nike,ustte Lacoste gezerler arabalari da Fiattir mesela

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ayni seyi kac defa yazdim ama biz Turk insanlari nereye nasil tepki verecegimizi ne zaman bildik ki,Hollanda ile siyasi kriz olur portakal keserler,Cin e kizariz Dogu Turkistan icin Koreli doverler,İsrail e kizarlar yere kola dokerler,Fransa,İtalya,Amerika yi boykot edelim derler ayakta Nike,ustte Lacoste gezerler arabalari da Fiattir mesela

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çünkü malız. Galatasaray'a niye zarar verelim. Dursuna ne yapılıyorsa yapılsın, Galatasaray ın bunda ne suçu var. Bir çomar yüzünden Galatasaray'a tepki mi koyulurmuş. Zararı yine kulübe dokunacak

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Transfer sezonu açıldığından beri Sneijder'in aldığı parayı malzeme yapan şerefsiz basın amacına ulaştıktan sonra keskin bir u dönüşü yapmış yine

Şimdi de Sneijder gibi adam gönderilir mi diyorlar

Allah cezanızı versin pislik herifler

Belhanda ya bilenenlerede sözüm var. Adam günah keçisi ilan edildi. Ulan adam mı yolladı Sneijder'i. Öyle yada böyle bu adama 8 m euro verildi. Elde patlasın diye beddua edenler var. Ulan o para havadan girmedi kulübe. Bu çomarlar rivayı floryayı sattı. Götünde don olmayanlar, inşallah 10 m euro g.tümüzde patlar diye dua ediyor. Senden taraftar maraftar olmaz zaten, git götüne don al feneri tut

Belhanda ya bilenenlerede sözüm var. Adam günah keçisi ilan edildi. Ulan adam mı yolladı Sneijder'i. Öyle yada böyle bu adama 8 m euro verildi. Elde patlasın diye beddua edenler var. Ulan o para havadan girmedi kulübe. Bu çomarlar rivayı floryayı sattı. Götünde don olmayanlar, inşallah 10 m euro g.tümüzde patlar diye dua ediyor. Senden taraftar maraftar olmaz zaten, git götüne don al feneri tut

Taraftarın suçu yok ki onu taraftarın önüne atan gerizekalı yönetime kız..
Adam gitmeden 10'u verirsen taraftar haklı söver bende sövdüm..
Kimse kusura bakmasın Belhanda adam olsaydı oyuncu varken bu formayı alamam ama o giderse giyerim jestinde bulunmak çok mu zordu..

Allah senin bin belani versin Dursun özbek, ciddi ciddi adami dinleyince, gorunce kusasim geliyor o kadar igreniyorum nefret ediyorum herifden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt