Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya bi sekilde turu gecmek lazim
Tudor veya Dursun umrumda degil
Sadece Galatasaray

2 orta saha lazim
Sadece merkez icin
Rodrigues sinan yasin
Bunlarda mumkunse sure almasin
Ikide kanat lazim

Galatasaray'ın yeni transferi Mariano bu gece 23.30'da İstanbul'a geliyor.

Sarı-kırmızılıların anlaşmaya vardığı Brezilyalı sağ bek, sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. (NTV Spor)

feghouli ile anlaşma 4 yıllık.nabil djelitt dün gece anlaştıgımızı ,bugün de 4 yıl için en iyi maaşı verdiğimizi söyledi.westhamla 6-7 milyona anlaşırız.

Umarim dun bein'in verdigi feghouli yillik 4.3m istiyor haberi dogru degildir

konu dışı ama özür dileyerek yazıyorum; Çok para dönüyor futbolda artık. paranın olduğu heryerde herşey olur. ağız tadıyla maç seyredemez hale geldik. tülü enrikalar, türlü oyunlar, mafya, devlet .... olan ne yazıkki biz taraftarlara oluyor, bizim verdiğimiz paralarla bin çeşit yalan dolan hikayeler izletiyorlar bize. bu oyunda tek kaybeden var o da bizler

Gelen oyuncu Drogba, Sneijder olur karşılamayı anlarım :) Sabri ile yeniden kontrat yapsak hava alanında karşılamaya giden taraftar olur :)

feghouli ile anlaşma 4 yıllık.nabil djelitt dün gece anlaştıgımızı ,bugün de 4 yıl için en iyi maaşı verdiğimizi söyledi.westhamla 6-7 milyona anlaşırız.

Kusura bakma renktaş ama sıkıldım artık şu feghouli olayından. Bütün iyi oyuncularımız gitti gelen kimse yok bu adam kacıncı kez bize gelcek abi hergün geliyo hergün alıyoruz valla billa soguttu yeminle

DExngC7XsAID3L7.jpg:large

Kusura bakma renktaş ama sıkıldım artık şu feghouli olayından. Bütün iyi oyuncularımız gitti gelen kimse yok bu adam kacıncı kez bize gelcek abi hergün geliyo hergün alıyoruz valla billa soguttu yeminle

ben görevimi yapıyorum.sneijder için üzüldüm bitti.sneijderin gideceği çok belliydi.yumurta kapıya dayanınca davranırsak mal gibi kalırız böyle.dursun ve tudor gideceği için en geç 1 sene sonra sneijder bizimle olur.bundan eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt