Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano iyi hoş da orta sahaya transfer yapılmadığı sürece bizden bi halt olmaz.

2 senedir takım kötü ve bir çözüm aradı yönetim. kadroyu yeniden yapılandırmak istediler. sebebini araştırdılar muhtemelen takımda grublaşmalar vardı. selçuk ve snaijder gurubu. yönetim ilk karar Snaijdere şans verdi Reincerkic getirdiler olmadı, sonra selçuk tayfasında karar kıldılar. Snaijderi ve diğer isimleri yollamak için bir kukla lazımdı normal kariyerli bir antrenör asla ama asla bunu kabul etmezdi resmen ayağına kariyerine kurşun sıkmaktı bu o yüzden bu kuklayı getirdeler bence. eğerki kukla olmasaydı Snaijder ile ilgili sorulara korkmadan cevap verebilirdi. şimdi operasyon tamamlandı sırada Tudor denen kuklayı yollamak ve eses adamı göreve getirmek var. şahsi fikrim bunların hepsini Dursun mu planladı hayır tabiki o da bir kukla.

valla bu takıma 2 orta saha sart yoksa asla özledigimiz futbolu izleyemeyiz umarım 2 orta saha alınır keske bu sene selcuktanda kurtuldugumuz sene olsaydı

2 senedir takım kötü ve bir çözüm aradı yönetim. kadroyu yeniden yapılandırmak istediler. sebebini araştırdılar muhtemelen takımda grublaşmalar vardı. selçuk ve snaijder gurubu. yönetim ilk karar Snaijdere şans verdi Reincerkic getirdiler olmadı, sonra selçuk tayfasında karar kıldılar. Snaijderi ve diğer isimleri yollamak için bir kukla lazımdı normal kariyerli bir antrenör asla ama asla bunu kabul etmezdi resmen ayağına kariyerine kurşun sıkmaktı bu o yüzden bu kuklayı getirdeler bence. eğerki kukla olmasaydı Snaijder ile ilgili sorulara korkmadan cevap verebilirdi. şimdi operasyon tamamlandı sırada Tudor denen kuklayı yollamak ve eses adamı göreve getirmek var. şahsi fikrim bunların hepsini Dursun mu planladı hayır tabiki o da bir kukla.

Böyle bir şey olacağını sanmam, bu yolun sonu ne olacak ki ?

Hala orta sahaya 2 transfer lazım demeyin dostlar. Bal gibide biliyoruz selçuk yedek kalmayacak. Adam sabriyi yedi Sneijderi yedi.

Akıllı olan taraftar gidip havalimanına mariano yu felan karşılamaz. Yönetime tepki koyulmalı karşılamaya gidilirse dursun zevkten 4 köşe olur gene havayı dindirdim diye

Böyle bir şey olacağını sanmam, bu yolun sonu ne olacak ki ?
sizce tüm bu kararları Riva, Florya projesi falan Dursuna mı bırakacaklardı. lise söylüyor Dursun da yapıyor. Bu kaos döneminde çöküş sürecinde bir fedai gerekiyodu o da dursun oldu.Tahminim var gücümüzle bu sene şampiyon olmak için uğraşacaz uefa falan yük olur diye düşündüler belkide, seneye de seçim var işte o zaman esas adamı aday edecekler. tüm bunlar şahsi fikrim başka türlü aklım almıyor çünkü

Selçuk İnan'a tepkilerin büyümesi için daha nasıl bir ortam sağlanması gerekiyor ?

Ceza bitti sonunda hayırlı nöbetler beyler önemli bi gelişme varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt