Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Mariano iyi hoş da orta sahaya transfer yapılmadığı sürece bizden bi halt olmaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 senedir takım kötü ve bir çözüm aradı yönetim. kadroyu yeniden yapılandırmak istediler. sebebini araştırdılar muhtemelen takımda grublaşmalar vardı. selçuk ve snaijder gurubu. yönetim ilk karar Snaijdere şans verdi Reincerkic getirdiler olmadı, sonra selçuk tayfasında karar kıldılar. Snaijderi ve diğer isimleri yollamak için bir kukla lazımdı normal kariyerli bir antrenör asla ama asla bunu kabul etmezdi resmen ayağına kariyerine kurşun sıkmaktı bu o yüzden bu kuklayı getirdeler bence. eğerki kukla olmasaydı Snaijder ile ilgili sorulara korkmadan cevap verebilirdi. şimdi operasyon tamamlandı sırada Tudor denen kuklayı yollamak ve eses adamı göreve getirmek var. şahsi fikrim bunların hepsini Dursun mu planladı hayır tabiki o da bir kukla.
işin kötüsü selcugu oynatmasa yerine oynatacagı orta saha yokEvdeki maçta'da Selçuğu oynatmaz umarım.
işin kötüsü selcugu oynatmasa yerine oynatacagı orta saha yokstoperden bozma donk var bi tek
![]()
O Feghouli gelmesin bakın olanlara.
ya donk oynasın sorun yok ama donkta care degil bizim orta sahamıza 2 tane taş gibi adam lazım orta sahayaDonk oynasın o zaman, Selçuk pek bir işe yaramıyor, Donk defans yapar en azından renktaş![]()
Geleceğine dair de somut birşey yokO Feghouli gelmesin bakın olanlara.
ya donk oynasın sorun yok ama donkta care degil bizim orta sahamıza 2 tane taş gibi adam lazım orta sahaya
aynen öyle ama kanattan önce göbek daha önemli bence göbek olmayınca bi takım cidden cöküyomus yaSeve seve alacaklar 2 orta saha renktaş, şu turu geçelim bakalım ne yapacaklar, sol bek-2 orta saha ve kanat şart şart.
Sadece beinsportta gordum bu haberi.
sizce tüm bu kararları Riva, Florya projesi falan Dursuna mı bırakacaklardı. lise söylüyor Dursun da yapıyor. Bu kaos döneminde çöküş sürecinde bir fedai gerekiyodu o da dursun oldu.Tahminim var gücümüzle bu sene şampiyon olmak için uğraşacaz uefa falan yük olur diye düşündüler belkide, seneye de seçim var işte o zaman esas adamı aday edecekler. tüm bunlar şahsi fikrim başka türlü aklım almıyor çünküBöyle bir şey olacağını sanmam, bu yolun sonu ne olacak ki ?
Sadece beinsportta gordum bu haberi.
Samsung Galaxy S8+ via GSC Mobil