İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
Feguli
imbula/lemina
vanqueur
konopy
gelirse ve tudoru tepüklersek şampiyonuz
imbula/lemina
vanqueur
konopy
gelirse ve tudoru tepüklersek şampiyonuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
farkında degilsin ama gereksiz yere tartışma başlatma ugrasındasın şu an.sorun sen degilsin,haberi taşıdıgın kişi yalancı.önce bunu bi anla.kaynagı düzgün olan,yalancı olmayan herkesin haberini paylaşabilirsin,sorun yok.bana gelince ben en dogru kaynaktan haber taşımaya çalışıyorum.genel de yabancı basından getiriyorum.hiç iyi takip etmemişsin.herşey bu kadar net.iyi gunler
Eğer 2. Östersund maçında da Carole oynarsa boku yedik demektir.
operasyon bitti, kiralık katilin(yada kukla) işi bitti, normaldir bu haber. perde arkasında ve bu transferleri yaptıran başka bir antrenörümüz var benceGS Yönetimi yaptığı görüşmede Tudor'un tecrübesiz, taktik açıdan eksik ve bu mevcut kadroyu kaldıramayacağı fikrinde anlaşıldı. (AMK)
cidden bunlar terimi mi getirecek acaba. kovacakları herifin lafıyla sneijderi neden yolladılar acayip işleroperasyon bitti, kiralık katilin işi bitti, normaldir bu haber. perde arkasında ve bu transferleri yaptıran başka bir antrenörümüz var bence
GS Yönetimi yaptığı görüşmede Tudor'un tecrübesiz, taktik açıdan eksik ve bu mevcut kadroyu kaldıramayacağı fikrinde anlaşıldı. (AMK)
Ah Keşke öyle olsa Abdurrahim Albayrak la gelselerde tekrar eski gunlerimize donsekcidden bunlar terimi mi getirecek acaba. kovacakları herifin lafıyla sneijderi neden yolladılar acayip işler
Aynen oyle...
Linnes'i sol bekte oynatsan sag bekte adam yok...