Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farkında degilsin ama gereksiz yere tartışma başlatma ugrasındasın şu an.sorun sen degilsin,haberi taşıdıgın kişi yalancı.önce bunu bi anla.kaynagı düzgün olan,yalancı olmayan herkesin haberini paylaşabilirsin,sorun yok.bana gelince ben en dogru kaynaktan haber taşımaya çalışıyorum.genel de yabancı basından getiriyorum.hiç iyi takip etmemişsin.herşey bu kadar net.iyi gunler

Sen beni anlamıyorsun galiba bende diyorum ki benim gördüğüm haberleri genelde çıkıyor sana göre yalancı bana göre değil herkesin düşüncesine saygı göster başka birşey istemiyorum senden...
Benim anlamadığım neden bu kadar uzatıyorsun bu konuyu sanki sizin taşıdığınız haberler doğru çıkıyor... 10 haber paylaşılıyorsa şu nöbette 6 tanesi yalan yanlış...

feghouli ile villareal de ilgiliymis galiba o maaslara cikamazlar ama Belhanda konusunda Sevillanin yaptigi gibi maliyetleri arttirabilir

tahminim Ben Arfa olmaz gibi, çünkü 10 numarayı Belhandaya verdiler. 2 kanat 1 orta saha sağ ve sol bek birde forvet alırlar gibime geliyor.

GS Yönetimi yaptığı görüşmede Tudor'un tecrübesiz, taktik açıdan eksik ve bu mevcut kadroyu kaldıramayacağı fikrinde anlaşıldı. (AMK)

GS Yönetimi yaptığı görüşmede Tudor'un tecrübesiz, taktik açıdan eksik ve bu mevcut kadroyu kaldıramayacağı fikrinde anlaşıldı. (AMK)
operasyon bitti, kiralık katilin(yada kukla) işi bitti, normaldir bu haber. perde arkasında ve bu transferleri yaptıran başka bir antrenörümüz var bence

Son düzenleme:
Mevcut kadro mu? Mevcut bir kadro mu kalmış da haberimiz yok.

Dursun simdi de tudoru mu kovacak? Kendi kalacak ama dimi? Adamin yaptigi her hareket yanlis yahu.

tudorla da pek alakasi yok suanki kadro ile o maca luce ciksaydi en fazla beraberlik olurdu kapasitesi bu kadronun

bu mevcut kadroyu kaldıramayacağı fikrinde anlaşıldı

Ulan elimizdeki heriflerden zorlasan ilk 18 'i tamamlayamazsın hala çok güzel kadromuz varmış gibi haber yapıyorlar

orta sahaya en azindan vainqueur alinip yanina uygun maliyete bir oyuncu kiralanmali chelsea'ki lewis baker gibi

bana Terim gibi gelmiyor, Terim dönerse yönetici tarzı bir görevle döner gerçi bellide olmaz. bence kesin olan tek şey perde arkasında başka biri var Tudor kesinlikle kukla bunun başka izahı olamaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt