Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fransiz basini yaziyor galiba. Onun disinda bakmak lazim, bu yönetim transfer islemleri hizlandiracaktir persembe maca kadar. Gözü karartillar bir kere, bari iyi topcu alsinlar.

İnşAllah şu turu geçeriz renktaş, Takımın toparlanması gerek bir şekilde.

Feguli begendigim bir oyuncu degil gelmeyecek olmasina sevindim. Konop yada Lens gelmeli sag tarafa. Bu arada 4 transfer daha olacak diyor Nevzat. Benim tahminim Soyle bir kadro kurulacak

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar(Ahmet)-Transfer
Selcuk-Transfer
Transfer-Belhanda-Transfer
Gomis

Son düzenleme:
Karşılama olunca adam %100 performansla mı oynayacak yav ?

Ulan Dursun düzgün bir iş yapayım derken, tudora güvendin içine etti. Yazık :D

Galatasaray, Ben Arfa ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ben Arfa'ya yıllık 4,5M € ödeyecek (A Spor)

DEzQ_zBXYAASsaC.jpg

Vainqueur(İstenirse zor değil)
Lemina(Pusuda kalıp kiralanmalı)
Strinic(Gelmesi muhtemel)
Feghouli(Gelmesi muhtemel
Ben Arfa(Mucize olsa)
+Yedek Kaleci(Sinan Bolat düşünülebilir aklıma başka kimse gelmiyor)
Muhtemelen 2 kupa alırız Avrupadan elensek bile çok müthiş bir ekip olur.

Fegholi gelse yine sevinmez insan
Takım dökülüyo 8 -9 transfer lazım
Orta saha bomboş
Teknik direktör rezaleti yaşanıyo

Nasıl adapte olacağız bu takıma soru işareti

Mariano'yu, havaalanında ~100 taraftar karşıladı. Taraftarlar, 'Mariaaano Mariaaano' ve 'Dursun Özbek İstifa' tezahüratlarında bulundu.

aslan news

İnşAllah şu turu geçeriz renktaş, Takımın toparlanması gerek bir şekilde.

Turu gecemezsek bu sezon cöpe gider. Mesele sadece elenmemiz degil cünkü, asiri derecede taraftar baskisi var. Hem Östersunds maglubiyeti hemde Sneijder´in gidisinin bir birine bukadar yakin olmasi, büyük infaal yaratti. Yönetim yüzüne gözüne bulastirdi bu süreci.

A haberde bi herif var muazzam konusuyor

Son düzenleme:
Ben Arfa´nin gecen sene türkiyeye gelecegini iddia eden türk basinina nazaran, yetkili kisiler asaga yukari kac kulübün resmi teklif yaptigini aciklamisti.

Turk basini. Fotomac, fotospor, fanatik ve yetkili komisyoncu menajerler.
kaynagin buysa salladigin dahada belli oluyor. ne kadar cilalayip parlatsanda.. :D

"Hadi bana küstün. Aliye veliye küstün. ulAn Galatasaray'a nasıl küseceksin? Başka Galatasaray yok !

'"ALPASLAN DİKMEN"

Doğru söze ne hacet, Alpaslan Dikmen'i rahmetle anıyorum. Bu yaşadıklarımıza rağmen desteğe devam, mecburuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt