Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heyecan filan bırakmadılar o ayrı da orta saha boş oraya adam almadan diğer transferlere pek sevineceğimi zannetmiyorum

Galatasaray, Ben Arfa ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Ben Arfa'ya yıllık 4,5M € ödeyecek (A Spor)

DEzQ_zBXYAASsaC.jpg

bunlar da meydanı boş buldu sallıyorlar. sneijder gitti ya hemen aynı maaşla ben arfa'yı getiriyorlar. yöönetim kafaya koymuştu sneijder'i yollayı. onun yerine oynayacak adamı aldık zaten. ben arfa falan hikaye. sağa feg, sola kono tarzı adamlar gelirse gelir.

Abi ne Fellainisi ya yeminle hiç istemiyorum tam bir kazık olacakmış gibi duruyor böyle defansı sağlam yapan+hareketli orta saha alsak ya

Flaş! Galatasaray, Fellaini transferinde önemli bir yol aldı. Cenk Ergün, temaslarda. Büyük uğraş veriyorlar. via : @ertansuzgun

Buraya taşımaya gerek var mı bilmiyorum ama..

Ertan Süzgün @ertansuzgun

İSTİHBARAT: Daha önce yazmıştık. Galatasaray, Fellaini transferinde önemli bir yol aldı. Cenk Ergün, temaslarda. Büyük uğraş veriyorlar.

Sneijder gittiğine göre Ben Arfa olayı ciddi olabilir.Beklemek lazım,bu adam sonuçta Psg'den ayrılacak.

Yapılan bütün transferler yanlış, çöp ve korkunc kazık pahalı, 30 ve üstü yaşda oyuncular en fazla 1-2 sezon idare ederler eğer durumları iyiyse sonra sil başdan yeniden transfer.. Galatasaray artık tamamen batmak üzeredir,riva ve florya peşkeşi sonrası ada da peşkeş çekilip Galatasaray borçlarını ödeyemez halde tamamen iflas edecekdir bunun sorunlusuda önce üyeler sonrada taraftardır.

ben arfa ve fellaini yi mi yönetecekmis tudor

Turk basini. Fotomac, fotospor, fanatik ve yetkili komisyoncu menajerler.
kaynagin buysa salladigin dahada belli oluyor. ne kadar cilalayip parlatsanda.. :D

Baska nereden alayim informasyonu ? 3fli gazeteleri de okdugum söylenmez. Gecen sene Ben Arfa´nin ne denli kapis kapis kapisildigini sadece nasyonel degil, internasyonal kaynaklar da cokca yazdi. Alman medyasi bile "umworben" oyuncu diye bahsediyordu gecen sene kendisinden.

Komisyoncu menejer zaten gider Türkiye´ye getirmek icin calisirdi. Adam acmi kalsin, bukadar büyük kontrat varken.

Benim takip ettiklerim bu. Hepsi birden sallamiyordur muhtemelen.

Mariano'yu karşılamaya kimse gitmemiş. Gayet güzel, Ben Arfa falan gelse dahi giden haindir. 2 transferle kandırmasınlar sizi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt