Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder geçen Galatasaray formalı fotoğrafını atmıştı takımda kalıyorum diye 294 bin beğeni gelmişti. Dursun kendi ipini kesti bu son rezaleti onu koltuğundan edecek.

polat dönemiyle bu dönem farklı.eskiden ota boka genel kurul isteyen başkan değiştiren adamlar bunca skandala rağmen seslerini çıkarmıyorlar neden acaba?

Çünkü Dursun'u da, Aysal'ı da getiren götüren, Polat'ın gelişi de liseye tepki var diyeydi gidişinde o tür şeylerin yaşanması da bir daha liseye karşı başkaldıran olursa başına geleceği görsün diyeydi. Tabi bir de tüzüğü değiştireceğim dedi. Yoksa Canaydın da ibra edilmemeliydi Polat ile aynı sebeplerden.

Dursun'a karşı has adamları Adnan Öztürk'ü geriye çekmelerinin sebebi de olası enkaz has oğlanın üzerine kalmasın diye. Şimdi Riva ve Florya'dan para gelince geri döndü hemen.

Genel kurul lisenin karanlık koridorlarının oyuncağı. Yoksa tüzük niye yıllardır değişmiyor?

Sneijder geçen Galatasaray formalı fotoğrafını atmıştı takımda kalıyorum diye 294 bin beğeni gelmişti. Dursun kendi ipini kesti bu son rezaleti onu koltuğundan edecek.

Senin benim gibi 294.000 kişi var icraate geçecek 50.000 kişi var.

Bir şey olmaz kısaca.

Galatasaray camiası bitik ve rezil bir camia olduğunu son 2 senede kanıtladı.

Siyasetin emrine girmiş ve yandaş olmuş bir kulüpten hayır gelmez kimseye.

Ben GS defterini kapattım.

Sneijder in emeklerine laf edecek kadar aptal değilim
Duygusal değilim sonuçta profesyonel iş bu
Zamanı gelince uzatmiyacaksin
Tudora gelince kendi takımını kursun o zaman konuşuruz

Reis Ostergunds FC takimini yenmesi icin kendi takimini mi kurmasi gerekiyor?

Senin benim gibi 294.000 kişi var icraate geçecek 50.000 kişi var.

Bir şey olmaz kısaca.

Galatasaray camiası bitik ve rezil bir camia olduğunu son 2 senede kanıtladı.

Siyasetin emrine girmiş ve yandaş olmuş bir kulüpten hayır gelmez kimseye.

Ben GS defterini kapattım.
Daha önce yazdım zaten hashtag açmakla bu işler olmuyor diye uyuyoruz, organize olamıyoruz

Kardeş 2016 yaz ayı galiba haziran sneijder in fanatik gazetesi röportajını okumani tavsiye ederim
Sıra diğerlerinde en başta selçuk efendide oda formayı çıkarmanın hesabını verecek
5 sene önceki şeyi sözleşmesi bitince mı verecek kendinizi kandirin aynen

Dursun özbek denen ...... ...... köy takımına elenmemizin bir gün ardından sadece egoları ugruna takımdaki tek dünya yıldızını maaşını da vererek gönderdi.
şu dakikadan sonra o adamın koltukta oldugu her an Galatasaray taraftarının koyunlugunun onayıdır

Bitiğiz, boğazımıza kadar boka batmış durumdayız. Bu yönetim gitmedikçe biz hep dibe doğru batacağız. Her sene bir öncekinden daha rezil oluyoruz. Fenerbahçe li bir başkan getirsen bu kadarını beceremezdi gönlü el vermezdi

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rezillik ya diyecek baska laf yok sneijder gitti artik tempolu futbol oynariz dunku gibi emegi gecen herkesin abv.

Beyler bu sene de bizden bir cacık olmaz. Forum için yeni aktivite hazırlıkları yapsak daha mantıklı olur. Ne bileyim OSM yada Yahoo Fantasy Basketball gibi.

Bu takim Ostegunds FC yi yenebilecek yetenekte o kadar da degil.
Bana göre değil orta açmasını bilmeyen carole şut çekmesini bilmeyen yasin top sürmesini bilmeyen tolga
Her pozisyonda çalım yiyen linnes
Sahada varlığından haberi olmayan sinan
Ne yaptığını kendi bile bilmeyen gary
Topu kontrol etmeyi bilmeyen eren
Selcugu söylememe gerek yok sanırım

Kardeş 2016 yaz ayı galiba haziran sneijder in fanatik gazetesi röportajını okumani tavsiye ederim
Sıra diğerlerinde en başta selçuk efendide oda formayı çıkarmanın hesabını verecek
Fanatik ha?

Hani şu Riekerink ile hayali röportaj yapan gazete.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt