- 1 Temmuz 2010
- 19.924
- 6.632
- 1.663
Sneijder geçen Galatasaray formalı fotoğrafını atmıştı takımda kalıyorum diye 294 bin beğeni gelmişti. Dursun kendi ipini kesti bu son rezaleti onu koltuğundan edecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaynak alalımOhaaa sneijder'in 1 yıllık maaşını verip göndermişiz. Oha oha oha oha oha oha oha oha oha oha
polat dönemiyle bu dönem farklı.eskiden ota boka genel kurul isteyen başkan değiştiren adamlar bunca skandala rağmen seslerini çıkarmıyorlar neden acaba?
Sneijder geçen Galatasaray formalı fotoğrafını atmıştı takımda kalıyorum diye 294 bin beğeni gelmişti. Dursun kendi ipini kesti bu son rezaleti onu koltuğundan edecek.
Sneijder in emeklerine laf edecek kadar aptal değilim
Duygusal değilim sonuçta profesyonel iş bu
Zamanı gelince uzatmiyacaksin
Tudora gelince kendi takımını kursun o zaman konuşuruz
Daha önce yazdım zaten hashtag açmakla bu işler olmuyor diye uyuyoruz, organize olamıyoruzSenin benim gibi 294.000 kişi var icraate geçecek 50.000 kişi var.
Bir şey olmaz kısaca.
Galatasaray camiası bitik ve rezil bir camia olduğunu son 2 senede kanıtladı.
Siyasetin emrine girmiş ve yandaş olmuş bir kulüpten hayır gelmez kimseye.
Ben GS defterini kapattım.
5 sene önceki şeyi sözleşmesi bitince mı verecek kendinizi kandirin aynenKardeş 2016 yaz ayı galiba haziran sneijder in fanatik gazetesi röportajını okumani tavsiye ederim
Sıra diğerlerinde en başta selçuk efendide oda formayı çıkarmanın hesabını verecek
Gerekiyor çünkü hepsi yeteneksizReis Ostergunds FC takimini yenmesi icin kendi takimini mi kurmasi gerekiyor?
Soran olmayınca5 sene önceki şeyi sözleşmesi bitince mı verecek kendinizi kandirin aynen
2018 mayıs ayına kadar baska bir takımda oynamaması ne demek ?Kaynak alalım
Gerekiyor çünkü hepsi yeteneksiz
Kap açıklamasımi nerde göster bakayim2018 mayıs ayına kadar baska bir takımda oynamaması ne demek ?
Devam etsene bu arada tudor hocanı dursun başkanı savunmaya
Bana göre değil orta açmasını bilmeyen carole şut çekmesini bilmeyen yasin top sürmesini bilmeyen tolgaBu takim Ostegunds FC yi yenebilecek yetenekte o kadar da degil.
Fanatik ha?Kardeş 2016 yaz ayı galiba haziran sneijder in fanatik gazetesi röportajını okumani tavsiye ederim
Sıra diğerlerinde en başta selçuk efendide oda formayı çıkarmanın hesabını verecek