Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer Nöbeti adı altında ki konunun adının ''Dursun'u Kovma Nöbeti'' veya ''Dursun İstifa Nöbeti'' tarzında bir başlık ile değiştirilmesini kaç kişi ister?

Bakalım bu tepkiler geçici mi yoksa gerçekten onuruna dokunan var mı 2 yıldır?

Wesley konusunda fikir ayrılığımız olsa da, Dursunun ABV. O ayrı konu. Biri ağzını burnunu dağıtsa keşke. Yeminle içimin yağları erir.

Ne olacak bitince? Başarı mı bekliyorsun ahauahauajauajau

Uefada elensek bile 2 yıldır ligde şampiyon olamıyoruz illaki transfer yapılmalı yani,ki Östersundu burda elemeyeceğiz diye birşey yok mevcut çöplerle bile eleme şansımızı yüksek görüyorum.Tudorun Karabüğe oynattığı futbolun benzerini bizde oynatacağını umuyorum,tempolu ve dinamik bir futbol sadece lafta değil gerçektende öyle bir futbol bekliyorum iyi hamlelerle.

Bu filmleri cok gördük,maca kadar en az iki kap gelir,taraftarla arayi düzelttikten sonra yani eksik bölgelere adam aldiktan sonra volkan sen gelir

DEtlAEVXgAEthRK.jpg

KAP geldi maalesef

puhahahaha 20 milyon

Selçuk'u da yollasanıza. Bu şerefsiz sadece sahada yürüyen adam 1 milyon alacak. Bunu da konuşsanıza???????

Allah belanızı versin.. Başka diyecek hiçbir şey bulamadım..

Adama Türkiyeden bir takıma gitmemeye yemin ettirmişler resmen.Ama kimse kusura bakmasın biz düşünmüyoruz diye Başakşehire falan kaptırmak akıllıca olmazdı pusudalardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt