Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yemedi değil mi lan şerefsiz haysiyetsizler 20 milyon ceza koymuşsunuz.

Sizin gelmişinizi geçmişinizi ...

Ceza yicem ben sanırım, modlardan tek isteğim ceza 1 hafta olur mu ?

Twitter

a07301b885d833fd09c51a45352ed440.jpg

Vay be,adam para mara almadan gitmis,türkiyede baska kulübü aklinin ucundan bile gecirmedigi icin 20milyonluk maddeyide kabul etmis,bizim serefsiz yerlilerde zam pesinde kossun

3 transferle göz boyayıp,feghouli,mariano,konop gibi isimlerle oyalayıp kombineleri aldırttı. Yine hevesle başlayıp hüsranla bitecek bir sezon olacak.

Elde olan bi sneijderimiz vardı o da gitti. Bu saatten sonra transfer falan beklemeyin.

Adama Paragöz diyen, voleyi vurmadan gitmek istemiyor diyen, hatta ve hatta işi daha da ileri getirip geçenlerde Gazete haberlerini resmi bilgi gibi sunan başta Fatih Uluışık, sonrasında Mehmet Pıçak ve bunlar gibi bir kaç tane daha, hadi şimdi gidin Tudora, Dursuna itaat edin.

Bunun dışında Forum yönetimine sesleniyorum, ben özellikle bu iki arkadaştan rahatsızım, yazdıkları çok şüphe ve dikkat çekici.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Allahin laneti üzerine olsun dursun özbek ve yönetimi. Tüm kalbimle söylüyorum allah belanizi versin.
Bu ajanin yönetiminde hala durup istifa etmeyen yönetim kurulu üyeleri sizinde allah belanizi versin. Gün yüzü göremeyin inşaallah. 25 milyon galatasaray taraftarinin bedduasi üzerinie olsun inşaallah

NOt: Hayatımda bu kadar beddua etmemiştim. Bunu da yaptırdınız Allah belanızı versin

Son düzenleme:
Ulan Su Kap açiklamasindan belli oluyor hersey. Sneijder resmen Türkiyede baska takima gitmeyecegim demis. Ki Baska biryerde böyle Maas alamaz. Dursun ABV AO SG

@efeeeee1907

@beINSPORTS_TR adlı kullanıcıya yanıt olarak
ulan madem snjderi tehklile olarak görüp 20 euroluk madde koyusunuz ozaman neden gönderiyosunuz bukadar aciz bukadar mal ca yönetim olamaz

lan Allahın fenerlisi bile bizi destekliyo

ulan sneijder için hayal kuran kuş sürüsü kıcınız yiyosa alın sneijderi şimdi.verin 20 milyon avro sneijdere.seneye yeni yönetim tekrar alır sneijderi,yine sizi zıplatır :D

Son düzenleme:
Bütün olumsuzluklar üstüstemi gelir ya arkadaş ciddi ciddi dehlediler sneijderi adamlar ve bunu yaparkende taraftarla dalga gectiler resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt