Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selçuk'un gitmesi için bir şeyler yapmak gerek

Bu leş herif gitmeli

Amatör takımlara karşı bile sırıtıyor bir de 4 m € alacak utanmadan

Valla haram para

Muslera
Mariano Maicon Acerbi Durmisi
İmbula Lemina
Feghouli Belhanda Konoplyanka
Gomis

Baskasi kurtarmaz bu saatten sonra...

Taraftarin gazini almak icin bugün yarin 1-2 kap gelir. Öyle ayarlamislardir uyaniklar. Forum da 2 saat küfür serbest olmali, ohal ilan edilmeli. Yemin ediyorum ilk 8e giremeyiz bu Kadroyla...
Zaten is güç derken uzun zamandır girmiyordum foruma, şu başkan denilen şerefsiz geldiğinden beri de doğru düzgün maçımızı seyrettiğim hatırlamıyorum.
Yıllarca hayal ettiğim, Yüce Rabbimin bağışladığı yavrularıma çocuklugumda başlayan galatasaray aşkımı aşılamaya heveslenirken resmen kulüpten soğuttular.

Neyse buraya kadarmış meğerse.. Sevinciyle hüzünüyle hatırlarda kalacak bundan sonra. Hepiniz hakkınızı helal edin renktaşlar...

Profilimi silmeden belkide bazınızin aklından yüreğinden gecenleri ben söylemiş olayım gider ayak...

Allah kulübü bu Duruma getiren oruspu evlatlarının bin bir türlü belasını versin.

Hadi eyvallah

Son düzenleme:
Büyük ihtimal emre morla ilgileniyorlardir,takim tarihinin en büyük hezimetiyle karsi karsiyayken deli cesareti bu

Çok sansasyonel bir transferdi gelişi çok büyük katkılarıda oldu ama artık eski vazgeçilmezliğinde değildi.Onu bu şekilde yollamak yanlıştı teklif gelip satılması daha mantıklı olurdu,Ama öncedende düşündüğüm gibi 14-15 sezonundaki bitmiş takımdan Muslera hariç kimi yollarlarsa ses çıkartmam Selçukta yakında gidecektir bundanda eminim.Tudor olmasa geçiştirmelik bir hoca bulunsa aynı bitmiş ekibe Cavanda,Sigtorson gibi adamlar alınıp devam edilmeyeceği ne malümdü.Anladık ki artık ordaki takım bitti Melosuda dahil Chedjousuda dahil Selçuğuda dahil Weside dahil Baltasıda dahil buna,Ve bu değişimin yapılması için birinin elini taşın altına sokması gerekiyordu.Belki çok olumlu bir futbol oynatmıyor belkide hala takıma tam ağırlığını koyamıyor ama yaptığı bu revizyona seste çıkartmıyorum Wesin biraz nezaketsiz yollanışı hariç.
aynı fikirdeyim fakat şu son maç hakikaten çok çok kötüydük böyle olmaz.ben en azından şunları eler feghouli mariano orta saha vs transferleriyle dursuna rağmen bişeyler yapabiliriz diye düşündüm ama tudor da düşündüğümden daha amatör çıktı yani yanıldık.

___________Muslera___________
Mariano__Maicon__Serdar__Strinic
________Tolga___İmbula________
__Feghouli__Belhanda__Rodrigues_
____________Gomis____________
+XXXX(Kale),Linnes,Ahmet,Selçuk,Sinan(Yada XXX),Yasin,Eren
Bundan fazlası sürpriz

Bugün hiç girmedim moral bozukluğuyla bakmadım foruma..Wesley'in gitmesi biraz üzdü ama aynı Selçuk,Tudor ve Dursun gibi başarısızlıklarda onun da payı vardı..Gitmesi gerekiyordu sadece sıralamada ilk sırayı alması üzdü..Onun dışında bu yolun sonu Terim bence..

bir tek sen kaldın

DEt2ORiWAAAszh5.jpg

Tudor malı gitmezse 15 transfer yapsalar ne olacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt