Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi hak veriyorum ama bu adam yeni zaten hatalardan ders alıp almaması önemli taktik falan sıfır demeyelim adam kimin öğrencisi malum eşek değildir kapmıştır birşeyler. Haaa eşek mi çıktı? Takımı doğru kurşunlar yeter deh deriz... olan Sneijdere oldu ama onda bence tudorun sözü geçmemiştir adım gibi eminim Sneijder ile yönetimin bir sorunu var arka planda ve EGO'ları uğruna gönderdiler
görünen köy kılavuz istemez sneijderi tudor istemedi buranın tartışılacak hiç bi yanı yok kesin bişey. yarın dehleyeceğimiz adam için sneijderi kurban edecek kadar salak bi yönetime sahip olmak zoruma gidiyor

Bi sus gözünü seveyim 17 mesajla gelmişsin insanı tahrik ediyorsun. Yok ileride o kondisyon yüklemesi ile çok bal yiyecekmişiz, ince ince göndermeler. Ben sana söyleyeyim yiyeceğimiz bal olmayacak. UEFA ile ne alakası var adamların bir programı var uyup uymamak sana kalmış.

Kardeş sen kaç mesajdan geldin? Ne yapalım ağlayalım mı? Düştük ama kalkmaya çalışmak lazım değil mi? Yatalım mı? Hayatı mı bırakalım. Bir silkinin ya ağlamak sızlanmak dilencilerden başka kim yarar sağlamış? Dilencimiyiz biz?

xess xavanın pipisinin onda biri etmez ne selçuk,ne yasin,ne sinan,ne carole.ama hala floryadalar.

taraftar protesto yapıyor şu anda. Oraya bağlandılar, 1-2 taraftara mikrofonu uzattılar "dursun istifa" dediler. "selçuk, tolga, carole, yasin..." dedi renkdaşımızın biri, sinirden cümleyi bitiremedi. :d kameraya kağıt para tutanlar oldu vs :d
bajasnakabslaasanajamamanalamamamdbkdbsksbs

Dinozorlar olduğu sürece zor görünüyor
Tek umudum ali dürüst açık ve net
Ketumdur taraftar sevmez ama hakkimizida her yerde soke soke alır

Ali durust ve apoyu bende severim de selcuk ,yasin gibi apaciler yuz bulurlar iyice simarirlar o yuzden gelmelerini istemem.

2 haftalık kondisyon yüklemesiyle Nirvana'ya ulaşacağımızı beklemiyordunuz herhalde. Belki de o askeri kamp yüzünden oyuncular mala döndüler saçmaladılar ama onkondisyon yüklemesi sayrsinde ilerde çok bal yicez. Unutmadan UEFA senin ben gelmişini geçmişinin içine ediyim temmuz 2. Hafta maç mı olur mazeret değil ama etkisi büyük
Perşembe günü eleniriz dayı ne balı reçeli

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

taraftar dediginiz azınlıgız bakmayın ultra polarcılar selcuk yanlısı

Bu doruk ata isimli ark. Forumu trolluyor

Bundan büyük gurur yok, Cimbomlu olmak kadar

Tarih bunu yazar
Bu hainliği
Bu şerefsizliği

Yakanızdan düşmeyecek bu şerefsizlik
Geceleri uykunuz kaçacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt