Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sukunetimizi koruyalim, provakatorlerin oyununa gelmeyelim degerli forum uyeleri.

Beni kastediyorsun sanırım provokatörsem engelle reyis. Ama çözüm Öneriniz nedir? Gsc olarak bir duruş sergileyebiliyor muyuz? Ayrıca ben bu siteyi 3 senedir her yaz dönemi takip ediyorum. Yumruk yedik diye yatalım mı karaları mı bağlayalım? Ayrıca bu site 3 sene önce çok daha kaliteli yorumlar oluyordu. Güzel konuşmalar eğlenceli transfer konuşmaları hazırlayanlar. Nöbet dk da 8 sayfa atlıyordu. Yorum okumaya yetişemiyordum. Tartışmalar çok daha çetin ama bir o kadar mantıklı oluyordu. Ve küfür hakaret yada iması nerdeyse olmuyordu bile. Şimdi her yorumda bir kötü kelime küfür etmese de etmiş oluyor. Yönetimi eleştiriyoruz Galatasaray o doğru idare edemiyor diye ama burası da pek iyiye gittiği söylenemez. Benimki si dost tavsiyesi. Ama sakın fb li falan yakıştırması yapmayın yaptığınız an ben çıkarım daha da tek yorum yapmam ki benim Fenerliler arasında da saygı duyduğum insanlar vardır onları öcü olarak görmüyorum

Hatem Ben Arfa, PSG'nin yarın başlayacak ABD kampı kadrosuna alınmadı. 10 gün boyunca Camp des Loges'da Krychowiak ile tek başına çalışacak

Kadroya alınmama kararını Unai Emery veya sportif direktör Antero Henrique yerine bir kulüp yetkilisi bildirdi. Ayrılığa zorluyorlar

Abi hak veriyorum ama bu adam yeni zaten hatalardan ders alıp almaması önemli taktik falan sıfır demeyelim adam kimin öğrencisi malum eşek değildir kapmıştır birşeyler. Haaa eşek mi çıktı? Takımı doğru kurşunlar yeter deh deriz... olan Sneijdere oldu ama onda bence tudorun sözü geçmemiştir adım gibi eminim Sneijder ile yönetimin bir sorunu var arka planda ve EGO'ları uğruna gönderdiler
Bu adam dun gelmedi ki yeni olsun . Essekki hala bircok yapmakta yetersiz. Hakeza yeni gelmis ols bile burasi GALATASARAY deneme tahtasi degil

Discovery II Mini cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

DEuNdyQWsAA2YvE.jpg
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde Dursun Özbek'e küfürlü tezahüratlar yapılıyor.

Beni kastediyorsun sanırım provokatörsem engelle reyis. Ama çözüm Öneriniz nedir? Gsc olarak bir duruş sergileyebiliyor muyuz? Ayrıca ben bu siteyi 3 senedir her yaz dönemi takip ediyorum. Yumruk yedik diye yatalım mı karaları mı bağlayalım? Ayrıca bu site 3 sene önce çok daha kaliteli yorumlar oluyordu. Güzel konuşmalar eğlenceli transfer konuşmaları hazırlayanlar. Nöbet dk da 8 sayfa atlıyordu. Yorum okumaya yetişemiyordum. Tartışmalar çok daha çetin ama bir o kadar mantıklı oluyordu. Ve küfür hakaret yada iması nerdeyse olmuyordu bile. Şimdi her yorumda bir kötü kelime küfür etmese de etmiş oluyor. Yönetimi eleştiriyoruz Galatasaray o doğru idare edemiyor diye ama burası da pek iyiye gittiği söylenemez. Benimki si dost tavsiyesi. Ama sakın fb li falan yakıştırması yapmayın yaptığınız an ben çıkarım daha da tek yorum yapmam ki benim Fenerliler arasında da saygı duyduğum insanlar vardır onları öcü olarak görmüyorum
Yorumum seni hedef alsa direk senden alinti yapardim, benim huyum suyum bellidir burada. Benim uyari mesajimi uzerine aldigina gore dusunulmesi gereken bir husus olabilir. Eger 3 yildir forumu takip ediyorsan buradaki ortami da az cok kestirebilirsin, ona gore yorumlarda bulunmani tavsiye ederim. Iyi forumlar dilerim..

Kardeş sen kaç mesajdan geldin? Ne yapalım ağlayalım mı? Düştük ama kalkmaya çalışmak lazım değil mi? Yatalım mı? Hayatı mı bırakalım. Bir silkinin ya ağlamak sızlanmak dilencilerden başka kim yarar sağlamış? Dilencimiyiz biz?

Yav sen ne diyorsun yahu! Sen ne diyorsun? Ne ağlaması ne yatması ne kalkması!

Konuşmayalım mı eleştirmeyelim mi bağırmayalım mı? Susup kalalım mı? Bir kendinize gelin yahu!

Taraftar protesto yapıyor şu anda. Oraya bağlandılar, 1-2 taraftara mikrofonu uzattılar "Dursun istifa" dediler. "Selçuk, Tolga, Carole, Yasin..." dedi renkdaşımızın biri, sinirden cümleyi bitiremedi. :D Kameraya kağıt para tutanlar oldu vs :D

Bende yeni gördüm. Bende yakınım gideyim lan bari. 2 sövüp geleyim rahatlaysyım Spor kanalı açmıyorum sinirden

Son düzenleme:

Nolur bizi guzel yorumlarindan mahrum birakma ustad

1 gram şerefi olsa istifa eder insan ya

Beyler siz olsanız bu adam yerin de 2 sene böyle kalabilir miydiniz?? Utanma olur insanda ya.

Ruh gibiyim bugün..Dünkü skor,başkanın dursun olması aklıma gelince başım ağrıyor

Yalnız Ultraslan kesinlikle Galatasaray'ın menfaatlerinden çok kendi menfaatlerini düşünen bir taraftar grubu. Daha önce şüphelerim vardı ama bugün net olarak anladım. Şerefsizler Florya'ya bir kişi bile yollamadılar.

En son Terim gonderildiginde boyle bir taraftar akisi olmustu Florya'ya galiba.

Sneijder'in buyuklugu ve biraktigi iz cok net ortada.
Takımda onun kalitesinin yarısında adam yok ki. normal aslında Sneijderi istemiyo gözükenler başarısız yada kalitesiz görmüyorlar allah çarpar biraz kuru inat tükürdüklerini yalamıyolar. İkincisi de Sneijder sistem oyuncusu takımda Yanyana oynayabileceği adam mı vardı ki adam kalitesini konuşturabilsin arkasında Selçuk önünde oyuncu zaten yoktu. Bu adam çalım atmasıyla değil zeki pas füze gibi şutlarıyla ünlüydü. Koy Barcelona'ya sırıtmaz ama duvar pası yapacağı zekaya sahip bir adam yoktu ki yanında. Bu sene brlhanda alınmayıp kaliteli kadro kurulacaktı çevresine. Ama dengesizler iiki taşı üst üste doğru koysalar üçünçüyü bozuyorlar...

Kardeş sen kaç mesajdan geldin? Ne yapalım ağlayalım mı? Düştük ama kalkmaya çalışmak lazım değil mi? Yatalım mı? Hayatı mı bırakalım. Bir silkinin ya ağlamak sızlanmak dilencilerden başka kim yarar sağlamış? Dilencimiyiz biz?
Dün Semih Kaya gitti diye burada aglayip zirvalayan sen degilmiydin?
Neyin pesindesin ulan sen?

Şu protesto veya bizim forumda olayın başından bu yana koyduğumuz tepki Sneijder olayı patladığından itibaren gösterilse tutardık Sneijder'i.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt