Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya yediremiyorum yemin ederim sinirimden ağlıcam sneijderden önce gitmesi gereken bütün leşler Aldıgınız o paraların alayı haram zıkkım olsun size. Sneijder belki son sezon kötüydü ama hiç bir zaman bu leşler gibi ruhsuz değildi. Zamanında selcuk fb macında formasını cıkarmaya calısıp cıkıcam derken sneijder yere düşen formasının armasını öpüyordu. Allah belanızı versin yönetim.

AYRICA ARKADAŞLAR SON KEZ SÖYLÜYORUM FORUMU KARIŞTIRMAYA GELMEDİM! FENERLİ BJK Lİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSANIZ BİR GALATSARAYLIYA YAKIŞIR ŞEKİLDE İMA EDEREK DEĞİL DİREK SÖYLEMENİZİ İSTERİM. Dediğim gibi benim adam gibi Fenerli Beşiktaşlıya saygım vardır. Eğer Galatasaraylı değil de forumu karıştırmaya girdiysem Tüm sülalem size helaldir bu kadar da ağır konuşuyorum. Ama sizin gibi ağlamıyorum umut dağıtmaya çalışıyorum diye bu muameleyi yapıyorsanız da gidin ağlaya ağlaya takımı şampiyon yapın.

Formamın arkasına sneijder yazdırıp gözüne sokucam her bir şerefsizin

Canımdan can gitti. Yaşama sevincim kalmadı. Hani içinden hiçbir şey yapmak gelmez, boş bakarsın, oturduğun yerden kalkmadan salak gibi oturursunya, işte o durumdayım şuan

Orasini bilemem, dün buraya damdan düser gibi gelip Semih gitti diye saydiran ayni kisi bugün gelmis Sneijder gitti diye Dursuna saydiranlara amma mizmizlandiniz diyor.
Nasıl dalga geçiyorum diye abilerine anlatıyordur. Tinerci olabilir. Fenerlilerde mala bağladı zaten

Uğur Karakullukçu çok güzel konuşuyor şu an

Son düzenleme:
transferler iptal herhalde bir haftadir dogru dürüst gelisme yoq mariano haric

AYRICA ARKADAŞLAR SON KEZ SÖYLÜYORUM FORUMU KARIŞTIRMAYA GELMEDİM! FENERLİ BJK Lİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSANIZ BİR GALATSARAYLIYA YAKIŞIR ŞEKİLDE İMA EDEREK DEĞİL DİREK SÖYLEMENİZİ İSTERİM. Dediğim gibi benim adam gibi Fenerli Beşiktaşlıya saygım vardır. Eğer Galatasaraylı değil de forumu karıştırmaya girdiysem Tüm sülalem size helaldir bu kadar da ağır konuşuyorum. Ama sizin gibi ağlamıyorum umut dağıtmaya çalışıyorum diye bu muameleyi yapıyorsanız da gidin ağlaya ağlaya takımı şampiyon yapın.

Yanlış zamanda yanlış şeyin peşindesin... Bu çapsız hoca ve yönetimle neyin umudu...

Galatasaray, Feghouli ile anlaştı. Resmi açıklama önümüzdeki günlerde yapılacak. (A Spor)

2 saat önce son dk vermişler

Büyük bir takım nasıl göz göre göre mahvedilir en büyük kanıtı bu dursun denen herif. Beyler çok sıkıntılıyım, çok sinirliyim bu herife karşı. Bu sene zaten heba oldu bitti gitti, bu herif neymiş be arkadaş ya. Güzelim kulüp gitti ya gözümüzün önünde eriyor. Kulübün kaynağıda çok kalmadı artık, nereye gidiyoruz biz beyler..... Bu adamı başkan seçenleride tek tek bulup üyelikten ve Galatasaraydan uzak tutmak gerek. Kısacası kahrolduk, bittik biz.

2 dk insan gibi yazılamayacaksınız? Semih konusunda bugün de yazdım hala da yazarım. Ben Semih'e gitmesin mi dedim? Gitmeliydi yetersiz di dedim! Ama ne Sabri ne arda gerçek anlamda Metin Oktay ruhuyla Galatasaray lı olan bir insana Galatasaraylılara tek bir ayıbı olmayan, lamborgini ile değil traktör üzerinde röportaj veren bir adama hakaret edemezsiniz dedim ki edemezsiniz! Adam istenmediği anda maaşını düşürüp gitti! Tekmeye kafa sokan adamın ne yanlışını gördün? Ayrıca klavye delikanlılığını bırakın karşımdayken söylesen saygı duyarım meydan okuyor derim klavye başında pek delikanlıca olmuyor. Ha herkes üzüntülü ortadan alıyorum ama kimsenin de stres küpü değilim RENKTAŞIM!

neyin pesinde oldugunu sorunca klavye delikanligi yapmismi oluyorum? Foruma damdan düser gibi girip daha ilk mesajinda millete Semihte Semih diye saydiran sensin iste.
Bugünde gelmis millete miymiy yapmayin diyorsun.
Haydi simdi sakin sakin dön kafesine istersen, birde renktasim yazmis :asd22:

Bak işte problem tamda burda. Forumu karıştırmaya gelmedim ama aynı mesaj içinde ben sizin gibi ağlamıyorum. Sana ne? Sneijderin gitmesini istemeyen taraftarlar tepki veriyor sana ne? Senin gibi düşünen, düne kadar Tudoru yalayan, maçtan sonra dönenlere ne? Altı aydır takımı gram ileri taşıyamayan adama tepki veriliyor ise sana ne? Semihe hakaret edilemezmiş, zaten kimse tek kelime etmedi ki. Olması gereken oldu, bu takımın seviyesinde olmayan bir oyuncu gönderildi, teşekkür falanda etmiyorum gitti diye, gitmeliydi gitti. Burda olduğu süre sarfında da hayrına yapmadı bir sürü para kazandı. Sende bana sana ne benimde fikirlerim böyle diyebilirsin, doğrudur haklısın diyebilirdim çünkü ben herkesin fikrini söylemesin savunurum. Ancak toplum psikolojisi diye bişey var, forumun yüzde doksanının tepki gösterdiği konularda aykırı mesajlar yazarsan benim gözümde forumu karıştırmak için gelmiş olursun. Topluluk sakinleşince gel yaz, bu kadar tepki olmaz.

Madem ima etmemi istemiyorsun, o zaman direk söylüyordum, benim gözümde bunları yapan adam net kibirbahçeli yada kargadır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
La ilahe illallah. Aynı düşünmüyoruz diye beni kuşlukla suçluyor afaroz etmeye çalışıyor. Yönetim Sneijderi yollamaya çalışınca kızıyor. Yönetimi ne suçluyorsun aynı beyin düşünce yapısına sahipsen??? o gönderme de bulunduğunuz familya kadar beyne sahip olmayanlara ekstra açıklama yönetim gibi hata yapıyorsunuz demek istedim yapıcı değil yıkıcısınız herkesi sizin gibi düşünsün istiyorsunuz! Zira siz Allahsınız tövbe haşa en doğrusunu siz bilirsiniz. Sizin gibi düşünmüyorsa teröristtir klasik Türkiye. Çanakkale şehitlerim gibi nice şehitlerim olmasa bu topraklarda doğduğuna lanet edicem

Genel kurula bomba atmak lazım. Çatapatta olur. Zaten hepsi 90 yaşında.

La ilahe illallah. Aynı düşünmüyoruz diye beni kuşlukla suçluyor afaroz etmeye çalışıyor. Yönetim Sneijderi yollamaya çalışınca kızıyor. Yönetimi ne suçluyorsun aynı beyin düşünce yapısına sahipsen??? o gönderme de bulunduğunuz familya kadar beyne sahip olmayanlara ekstra açıklama yönetim gibi hata yapıyorsunuz demek istedim yapıcı değil yıkıcısınız herkesi sizin gibi düşünsün istiyorsunuz! Zira siz Allahsınız tövbe haşa en doğrusunu siz bilirsiniz. Sizin gibi düşünmüyorsa teröristtir klasik Türkiye. Çanakkale şehitlerim gibi nice şehitlerim olmasa bu topraklarda doğduğuna lanet edicem
ve hala forumu karıştırmaya çalışıyorsun, bak net hiç imasız. Sana yapılmasını istemediğini tepki verildi diye, senin gibi düşünmüyorlar diye sen yapıyorsun.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt