Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2000 li yıllardan tut Drogba Melo filan kimsenin gidişi bu kadar koymadı be

SÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.

Facede Gs basketbol sayfasında paylaşılmış

HTC One M9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamamen art niyetli gaz haber..Tamam bu adamlardan beklenir ancak bu haberi yapanlar art niyetlidir net

SÖYLENTİ | Dün akşamki maçtan sonra Tudor Muslera ile tartıştı. GS'da Bruma ve Sneijder ile yolların ayrılmasında etkili olan İgor Tudor, dün Muslera ile tartıştı. Muslera'nın da takımdan ayrılmasi söz konusu.

Muhtemelen dogrudur, muslera'nın tüm arkadaslarını gönderdiler ve bu rezil takım onun canına tak etti 2 senedir. Ocakta ayrılır %90 bonservissiz olarak

Katil olurum. Şaka yapmıyorum muslera satılamaz

????GALATASARAY????

Bunuda yaparlarsa döverek değil S... yollamak lazım. Hırvat köylüsünü ve yağlı suratı... Ne oynatmışta Muslera ile tartışıyor çomar...

Bak işte problemde tamda burda. Forumu karıştırmayın gelmedim ama aynı mesaj içinde ben sizin gibi ağlamıyorum. Sana ne? Sneijderin gitmesini istemeyen taraftarlar tepki veriyor sana ne? Senin gibi düşünen, düne kadar Tudoru yalayan, maçtan sonra dönenlere ne? Altı aydır takımı gram ileri taşıyamayan adama tepki veriliyor ise sana ne? Semihe hakaret edilemezmiş, zaten kimse tek kelime etmedi ki. Olması gereken oldu, bu takımın seviyesinde olmayan bir oyuncu gönderildi, teşekkür falanda etmiyorum gitti diye, gitmeliydi gitti. Burda olduğu süre sarfında da hayrına yapmadı bir sürü para kazandı. Sende bana sana ne benimde fikirlerim böyle diyebilirsin, doğrudur haklısın diyebilirdim çünkü ben herkesin fikrini söylemesin savunurum. Ancak toplum psikolojisi diye bişey var, forumun yüzde doksanının tepki gösterdiği konularda aykırı mesajlar yazarsan benim gözümde forumu karıştırmak için gelmiş olursun. Topluluk sakinleşince gel yaz, bu kadar tepki olmaz.

Madem ima etmemi istemiyorsun, o zaman direk söylüyordum, benim gözümde bunları yapan adam net kibirbahçeli yada kargadır.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
O zaman benim yazdıklarımdan sanane! Kimsin sen ki senin ne düşündüğün benim için anlam ifade etsin. Kargaymış kibirbahçeymiş kalk o klavyenin başından da geç aynanın karşısına kimsin sen bu hayatta bu kadar kendini başkaları için önemli görebiliyorsun? Hayır birader devlet sevmediğine fetöcü bilmem ne terörist diyor siz de önünüze gelene karga kuş diyonuz. Gören de sanar ki Güney Kıbrıs Kuzey Kıbrıs. Hepinizin ailesinde fenerli beşiktaşlı vardır. Boşuna dememişler aptal dostun olacağına zeki düşmanın olsun diye... nese gerginsiniz ama cümlede Galatasaraylı değilsem ortalığı karıştırmaya geldiysem sülalem size helaldir dedim. Ananızı bacınızı düşünün ne kadar ciddi bir cümle kurduğumu farkeden daha da sakız gibi uzatmayın zira benim anam bacım benim namusum bunun ciddiyetinde yorum yazın... bugün hepiniz ayrı bir tuhafsınız ben iyinlik yapayım derken kötünlük yapmış olucam. Herşey gönlünüzce olsun kırdığım varsa istemeden de olsa özür dilerim

Muslera olayının doğru olduğunu çok sanmıyorum, ya da sanmak istemiyorum diyelim. Şayet bu olay doğru ise o adamları o koltuklarda oturtan Galatasaray taraftarına da yazıklar olsun

2000 li yıllardan tut Drogba Melo filan kimsenin gidişi bu kadar koymadı be
Ben sadece Dursun'un göndermesine üzülüyorum..Sen kimsin çapın ne senin de Wesley'i böyle kovarak gönderiyosun..Yoksa aklı başında başkan gelse organizasyon yapıp vedalaşsak tepkim bu kadar olmazdı..Bence misyon tamamlanmıştı

O zaman benim yazdıklarımdan sanane! Kimsin sen ki senin ne düşündüğün benim için anlam ifade etsin. Kargaymış kibirbahçeymiş kalk o klavyenin başından da geç aynanın karşısına kimsin sen bu hayatta bu kadar kendini başkaları için önemli görebiliyorsun? Hayır birader devlet sevmediğine fetöcü bilmem ne terörist diyor siz de önünüze gelene karga kuş diyonuz. Gören de sanar ki Güney Kıbrıs Kuzey Kıbrıs. Hepinizin ailesinde fenerli beşiktaşlı vardır. Boşuna dememişler aptal dostun olacağına zeki düşmanın olsun diye... nese gerginsiniz ama cümlede Galatasaraylı değilsem ortalığı karıştırmaya geldiysem sülalem size helaldir dedim. Ananızı bacınızı düşünün ne kadar ciddi bir cümle kurduğumu farkeden daha da sakız gibi uzatmayın zira benim anam bacım benim namusum bunun ciddiyetinde yorum yazın... bugün hepiniz ayrı bir tuhafsınız ben iyinlik yapayım derken kötünlük yapmış olucam. Herşey gönlünüzce olsun kırdığım varsa istemeden de olsa özür dilerim
doğru haklısın ben kimim ki o yüzden raporladım. Forumun yönetimi bu içi bomboş ve şahsi fikrimi teyit eden mesajına gereken değerlendirmeyi yapıp en doğru kararı verecektir.

Bu Ateş üfleyerek sönmez

sözleşmesini feshhettiğin oyuncu ile tekrar anlaşabilyon mu la?olaki lucescu geldi,o isterdi sneijderi.

Kusu yemlemeyin arkadaslar, engelleyin gitsin.
Tam tansiyonu düşüreyim diyorum kuş kadar beyni olmayan biri beyni çapında yorum yapıyor! Ulan o kuşlar arasında nerdeyse senin kadar çapsız arkadaşım yok benim hepsi de senden daha zeki. Sen şimdi o ufak beynimle bir düşün kuş olmak öı daha kötü kuş kadar beyin sahibi olmak mı

biz muslerayı gözümüzde cok büyütüyoruz bizim icin takımın en kıymetlisi özeli

ama emin olun cogu taraftar ve polarcılar icin selcuk semih bunlar hepsinden daha kıymetli

Muslera haberi net yalandir. Ciddi olmayan söylentileri paylasmayalim lütfen. Daha güvenilir kaynaklar yazarsa konusuruz.

Ne fegusu ben arfası abi sneijder gibi bi adam gitmiş bu takımdan. Carole u selcugu tolgayı yasini sinanı dururken sneijder gitmiş bundan kötü bişey var mı ? Bu adamlar oldugu surece 10 tane fegu 10 tane ben arfa getirsen ne olur kafayi yicem ya tarık camdalın su anda üstünde gs arması varken sneijder eşyalarını topluyo offfffffff

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt