Serhat Kaya
Parçalı Üye
- 8 Ağustos 2010
- 2.595
- 1.726
- 1.563
mucize gerçekten de.ama bence o kadar çok çektikki taraftar olarak 2 sezondur artık mucizeler zamanı...
Bir mucize olsun Tursun ölsün... Daha azı kesmez beni...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mucize gerçekten de.ama bence o kadar çok çektikki taraftar olarak 2 sezondur artık mucizeler zamanı...
Deminden beri yazdığın mesajların içi o kadar boş ki, seviyeden bahsetmek gülünç oluyor. Kendine yapılan herşeye tepki veriyorsun ama kalkıp daha beterini kendin yapıyorsun. Kendinize yapılmasından hoşlanmadığınız şeyleri yapmayın, yapıyorsanız da verilen reaksiyona bu kadar şaşırıp bomboş konuşmayın. Buraya gelmişsin, insanlar tepkili, sen tamamen aykırı mesajlar yazıyorsun. Bunu şimdi yazmanın gereği ne, üç gün sonra sakinleşince yaz. Böyle gergin bir ortamda tepki geleceğini bilmiyormuş gibi yapmak en hafif tabirle gülünç.İlla açık ettireceksiniz, siz bu forumun ismini bilmezken ben Galatasaray Efendileri olarak yorum yazıyodum. Raporlanmışmış ben sevdiğim adminle bir geri zekalı yüzünden tartışıp ayrıldım burdan... ben bu forumu hiç bu kadar kalitesiz görmemiştim. Bu kadar çapsız adam hiç olmamıştı. Sorarsınız söyleyim EFE KARAYEL
kadroda futbolcu kalmadi
Galatasaray, 14 kişilik yerli kadrosunu tamamlayabilmek için Muhammet Demir'i transfer etmek istiyor (beIN SPORTS)
Galatasaray, 14 kişilik yerli kadrosunu tamamlayabilmek için Muhammet Demir'i transfer etmek istiyor (beIN SPORTS)
Üzülmeyin aksine sevinin diyeceğim ama en güzel zamanlarimiz hain şerefsizler yüzünden heba oluyor.Büyük bir takım nasıl göz göre göre mahvedilir en büyük kanıtı bu dursun denen herif. Beyler çok sıkıntılıyım, çok sinirliyim bu herife karşı. Bu sene zaten heba oldu bitti gitti, bu herif neymiş be arkadaş ya. Güzelim kulüp gitti ya gözümüzün önünde eriyor. Kulübün kaynağıda çok kalmadı artık, nereye gidiyoruz biz beyler..... Bu adamı başkan seçenleride tek tek bulup üyelikten ve Galatasaraydan uzak tutmak gerek. Kısacası kahrolduk, bittik biz.
eee al buyur daha neden bahsediyorsun sen, bal gibi de derdin bu, gerginlik, provokasyon.Tam tansiyonu düşüreyim diyorum kuş kadar beyni olmayan biri beyni çapında yorum yapıyor! Ulan o kuşlar arasında nerdeyse senin kadar çapsız arkadaşım yok benim hepsi de senden daha zeki. Sen şimdi o ufak beynimle bir düşün kuş olmak öı daha kötü kuş kadar beyin sahibi olmak mı
Muslera'yı satarsa Dursun'u net vururum. Bakın bugüne kadar karıncayı incitmemiş ben gider Dursun'u vururum. Kesin zarar veririm. Yalan yok ! Dünya'da kazanabileceğim maddi bir şey kalmadı. Eğer Dursun'u vurursam Galatasaraylı taraftarların ettiği Allah razı olsun lafları bana ömür boyu yeter diye düşünüyorum.
Kabul edelim hepimiz tipine kandık..Jason statham ve Pep Guardiola karışımı duruşu vardı herifin..bir şey sandık adamı:asd22:gelirken biz bu tudoru nasıl bukadar övdük büyüttük gözümüzde aklım almıyor,kendimede sövüyorum
al buyur bir örnek daha, futbol forumu lan burası ana bacıyı ne karıştırıyorsun.Ulan kuşsam kargaysam benim anam bacım senin olsun değilsem seninkiler tüm alemin olsun efendiliğimizden kötü kelam etmiyorsak ya senin gibi beyinsizlere meydanı bırakacak değiliz. Klavye delikanlısının anlamını bilmeyen adama laf anlatmak da benim cahilliğim
iyi bi cöp daha gelsin
Saim hocam salim değil![]()
sinirden guluyorum ya Aklima yaşar usta ve salim bey konusmasi geldi .
![]()
Kabul edelim hepimiz tipine kandık..Jason statham ve Pep Guardiola karışımı duruşu vardı herifin..bir şey sandık adamı:asd22:
Saim hocam salim değil![]()
bu adam bitik, bitik.Bazilarina gore cop
Gecen gun de dedim, alacagimiz 3. forvet yerli olacaksa Muhammet alinabilir
Transfer sezonu baslamadan once de soylemistim, 9 transfer olursa 7'si yabanci 2'si yerli olur, cunku 14 yerli oyuncu kurali var...
Arda Turan giderken bu kadar üzülmemiştim