Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O çok belli. Tudor onun önündeki bir kalkan. Baktı çok karıştı ortalık, başka bir td getirir bir 6 ay daha oyalar

F8331 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Önce Hamza kendini kalkan etti. İçimizden hallederiz transfere gerek yok dedi. Denizli buna tahammül edemedi bıraktı gitti. Sonra riekerink çapı yetmediği için herşeye eyvallah etti. Cavandayi hoca istedi dediler itiraz etmedi. Sıra Tudor'da artık. Bu saçmalıklara ses çıkarabilecek hoca da getirmiyorlar öyle yiyip bitiriyorlar Galatasaray'ımızı.

İlk defa sezonun başlamasını istemiyorum böyle bi rezalet yönetim gelmedi vallahi ayıptır ayıp.

Acik acik soyluyorum tehtidse tehtid

Musleraya dokunan olursa gelir turkiyeye hepsini taramali tufekle tarar gebertirim

O point hotelide dursunun basina yikarim

Liseyide bombalarla yeryuzunden silerim tum icindeki moruklarla birlikte

Iyi forumlar

Gitsin abi oda gitsin başka türlü tam anlamıyla tepki olmayacak yoksa.

Musleraya dokunan olursa gelir turkiyeye hepsini taramali tufekle tarar gebertirim

Iyi forumlar

Bunları yapacaksan umarın yarına kalmaz Muslera satılır. :)

Musleranın sözleşmesi de 2019da bitiyordu yanılmıyorsam onun da gitmesi yakındır.

Iyi forumlar

Bunları şuan yapan adam Galatasaray tarihine geçer net bir şekilde.

Muslera'nın yerinde olsam onlara bu fırsatı vermem,kendi kariyerim için ayrılırdım.

Daha iyi bir takımda oynamayı hak ediyor adam. Önünde bu defans,bu orta saha ile madara olacak yoksa.

Bu Muslera olayı nerden çıktı ya?

Mephobia diye bi mal var o yazmıs ama o kolpacının teki

Başkada ciddi bi kaynak görmedim ben

ben kendi beynimi de s2m hangi kafayı yaşıyordum acaba buralarda Tudor gelsin diye g.tümü yırttım

hakan gündogar aspor.
tamda gün dogdu demi.
firsatci lavuk.

yok ya benim futbolla uzunca bir süre alakayı kesmem lazım yoksa kafayı yerim ben

Merhaba arkadaşlar rahat 3 yıldır forumu takip ediyorum genel olarak haberlere ve yorumları okurdum.Berbat bi dönemden geçiyoruz.Bundan sonra olduğunca bende muhabbetlerinize ortak olmaya çalışıcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt