Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Of of cok kederlendim. Bugünkü kadehlerimi sana kaldiriyorum Wesley.

YouTube

Carole kimse o parayi vermez Lines beklentinin altında kaldı eğer gerçektende bu parayı vermişler ise hiç düşünmeden verilir

he verirler o parayi, linnes daha ilk 11 giremedi.
ama yinede ahlakli cogu kisiden.
carole ondan fazla sans buldu ve oynadi madem alsinlar bunu hatta 2 milyonada olur.

Transferler...

473266240fc494a8fda049ae778e52be.jpg

sent via GSC

Her yönüyle bok gibi bir gün oldu 14 Temmuz.

Hem Wesley den ayrıldık hem de benim için çok özel ama ulaşılmaz birisinin doğum günü.

sent via GSC

Bazen yaz ortasında gündüzün, sevgim acıyor..
Kimi sevsem kim beni sevse..
Eylül toparlandı gitti işte, ekim filan da gider bu gidişle........

Gecemin özeti Turgut Uyar'dan benim, dört Sneijder forması ikisi 5 yaşında koca bir Galatasaraylı olan kızıma ait.. Şimdi dili de dönmeden diyecek ki bana "Sinadde" nerede.. Diyeceğim ki içimden allah b. versin Dursun..

Alex ilk gönderildiğinde demiştim ki, "Ulan iyi ki Galatasaray'lıyım. Bizim kulüp hiçbir efsanesine bunu yapmaz."

Görünen o ki yanılmışım.

Dursun denen haşere derhal çürüyüp gitmelidir.

Bildiğin sıradan takim olacaz seneye ilk 5 giremeyiz zaten medya karşı zaten tff hakemler karşı birde ic huzursuzluk bruma sneijder podolski yuh ya ligi 4 bitiren takimin en iyi 3 adamiji sattiniz . Şuanda 6 en az ilk onbire girecek adam bunlari yoneticek teknik adam ve sözünü geciren taraftarin sevdigi baskan lazim baskan dursunnnn dursunnnn mahfettin defolup gidemedin yuh sana gece gece

GT-I9500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt