Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex ilk gönderildiğinde demiştim ki, "Ulan iyi ki Galatasaray'lıyım. Bizim kulüp hiçbir efsanesine bunu yapmaz."

Görünen o ki yanılmışım.

Dursun denen haşere derhal çürüyüp gitmelidir.

Son yillarda iyice "Fenerbahce'lesti" bizim taraftar. Eskiden bizim taraftarin digerlerinden farkli oldugunu, daha akli basinda ve bazi seylerin farkinda oldugunu düsünürdüm ama artik görüyorum ki bizim de cogunlugumuz ayni onlar gibi.

Görürsün yarin Dursun 2 transfer yapsin yine dolu 180 derece dönecek adam cikar "ooooh Büyük baskan" cekerler Dursun'a. Tam bir koyun sürüsü gibi.

Bildiğin sıradan takim olacaz seneye ilk 5 giremeyiz zaten medya karşı zaten tff hakemler karşı birde ic huzursuzluk bruma sneijder podolski yuh ya ligi 4 bitiren takimin en iyi 3 adamiji sattiniz . Şuanda 6 en az ilk onbire girecek adam bunlari yoneticek teknik adam ve sözünü geciren taraftarin sevdigi baskan lazim baskan dursunnnn dursunnnn mahfettin defolup gidemedin yuh sana gece gece

GT-I9500 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Muslera'ya haksizlik olmasin diye "en iyi 3 saha oyuncusu" diyelim renktas. Ama dediklerine tamamen katiliyorum.

Son yillarda iyice "Fenerbahce'lesti" bizim taraftar. Eskiden bizim taraftarin digerlerinden farkli oldugunu, daha akli basinda ve bazi seylerin farkinda oldugunu düsünürdüm ama artik görüyorum ki bizim de cogunlugumuz ayni onlar gibi.

Görürsün yarin Dursun 2 transfer yapsin yine dolu 180 derece dönecek adam cikar "ooooh Büyük baskan" cekerler Dursun'a. Tam bir koyun sürüsü gibi.

Ulkede bir biatcilik hakim. Bazilari makarnayla, bazilari sucukla doyuyor.

Hangimizde bu ulkede umut, sevk, motivasyon kaldi ki?

Mariano hafta sonu geliyormuş üstüne turu geçeriz peşine de hemen Fegouliyi açıklar bu çakal.

Ulen Sabiha Gökçen'deyiz,sabaha kadar uyanığız bugün. Ben herkesin yerine sayarım merak etmeyin.

Şu dakikadan sonra bu deveyi güdemeyeni bu diyardan sürmek yakışır bize

f81d51135113cd94505c9b7fbb6cccfe.jpg

Bittik biz beyler

Selçuk İnan Sneijder’iyle İleride Burak Yılmaz la Sağ kanatta Altıntopla sevsin sizi Didier Drogba
Tezahüratından sadece Selçuk İnan kaldı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Super Lig beinsport Fransa paketine eklendi onu bile almam 15€ bile vermem aylık izlemem bu dursunun yönettiği takımı. Dursun gitmedikce ne Forma alırım ne maç izlerim isterse yarın Feghouli konoplynka Valencia Lemina Imbula gelsin

muslera
mariano amet/serdar maicon lines
lemina vanqueur/tolga/selçuk
feghouli belhanda konoplyanka
gomis

bu kadro olursa olur, olmazsa geçmiş olsun

Feguli, konop gelsin yine yetmez. Ama bunlar gelsin dursun ile tudor gitsin iyi olur du.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt