Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4b5594a10d2ca8202e966c3faaa2a960.jpg

allahım..

adam en olmayacak oyuncuyu kişiyi savunuyor ama sneijdere gömuyor
Bu kötü diyorsun ortasaha kötü o yuzden diyor şu kötü diyorsun ortasaha kötü o yüzden diyor
Bunlar batmıyor ama sneijder batiyor bu adamlara

Bu adamlara unal aysalin basarilari batiyor, dursun özbegin ki batmiyor

Bu güruh hangi takima mensup çok merak ediyorum

Bu saatten sonra önümüze bakmalıyız, düşmanlarımız belli. Tudor-Dursun-Lise tayfası. Hedefler bunlar, bunlardan kurtulduktan sonra lig, transfer ve türevi ile ilgileniriz. En tehlikelisi lise tayfası, onun için çözüm kulübü bir şekilde satabilmek.

Sniper artık T.D olsun, bu kadar ayrılık yeter. :gs:

arkadaşlar hersey kalite değil hersey sahada olup bitmiyor sneijder çok büyük isim ama.en önemlisi bu isimler çok büyük Galatasarayli isimler..
Böyle isimler 15-20 senede anca gelir, takimi sahiplenir.. böylesi belkide gelmez.
futbol sadece sahadaki işle bitmiyor bu endüstriyel futbolda böyle karakterleri bulmak zordur. Mancini geldi tanzimat almadan gitti, sneijder 4.5m den feragat etti arkadaslar. Daha niceleri... boyleleri sizden bizden büyük Galatasaraylilar emin olun... sahip cikamiyoruz akilli olmamız lazim basari endeksli olalim ok ama önce akilli olalim Galatasarayli olalim...

06df5677b62de3c77fb8a20eed89ab83.jpg

Eski Galatasaray geri gelecek mevcut ekip/yönetim de kim varsa gitmesi gerek tudor dursun vs ayırt etmeden hepsi. Dursun yönetiminde takima katılmış ve hala durmaya devam eden ne varsa hepsi gidecek bu takımdan dursunun aldığı şoförden top toplayiciya kadar...

Dursun istifa etse bile ertesi gün tekrar başkan seçilir.

Umutla mayın o kadar

YouTube

Ulan semih futbolculugunu ne kadar elestirsemde
Sende adamsin kocum benim

Bügün tudoru gönderirse yeni gelen td yapilan tranfserleri begenmese ne olacak? Bir isi de dogru yapin be. Lucescu gelse bile acilen hala 6 transfer sart bu takima.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt