Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.819
- 12.895
- 2.343
Çok güzel şehirde yaşıyorsun ya, değerini bil. Ne zaman gelsem keşke burada kalsaydım dediğim bir yer. Akdeniz candır.
YouTube
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok güzel şehirde yaşıyorsun ya, değerini bil. Ne zaman gelsem keşke burada kalsaydım dediğim bir yer. Akdeniz candır.
İnanılmaz kaliteli, mantıklı ve karakterli bir adam. Dünya yıldızı böyle olunuyor zaten. Böyle bir oyuncuya muhtemelen yakın gelecekte sahip olamayacagiz. Aysal ile baslayan dünya markası olma projesi bugun itibariyle sona ermiştir.
Agzindan tukrukler sacan, cahil, ucuz, vizyonsuz, iki lafı bir araya getiremeyen bir insan yığını kaldı elimizde. Yazık, böyle olmamalıydı.
Sonra ikinci olduk diye kovdular.Gerets diye bir hoca geldi gecti burdan onun zamanında da böle beyinsiz oyuncular vardı ama adam hocaydı hoca ruh vardı onur vardı adamda
Sonra ikinci olduk diye kovdular.
Gerets diye bir hoca geldi gecti burdan onun zamanında da böle beyinsiz oyuncular vardı ama adam hocaydı hoca ruh vardı onur vardı adamda
Ben iki diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 80 puanla şampiyon olmuştuk sonraki sezon iss 50 veya üstüydü. Fenerbahçe şampiyon olmuştu.3
ve önceki sezondan 30 küsür puan az almıştık
Özbek, elenirsek Tudor'u kovacakmis.
Arada Selçuk Yasin Tolga Dink arada kaynar.
Allah belanı versin Selçuk İnan
5 yıldır istediğini yaptırıyorsun kulüpte.
Ben iki diye hatırlıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 80 puanla şampiyon olmuştuk sonraki sezon iss 50 veya üstüydü. Fenerbahçe şampiyon olmuştu.