Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnanılmaz kaliteli, mantıklı ve karakterli bir adam. Dünya yıldızı böyle olunuyor zaten. Böyle bir oyuncuya muhtemelen yakın gelecekte sahip olamayacagiz. Aysal ile baslayan dünya markası olma projesi bugun itibariyle sona ermiştir.
Agzindan tukrukler sacan, cahil, ucuz, vizyonsuz, iki lafı bir araya getiremeyen bir insan yığını kaldı elimizde. Yazık, böyle olmamalıydı.

Sneijder sorunluymuşşşşş sorunlu adam görmesek yutturacaklar bize...

Sneijder takımdaki en hırslı adamlardandr. Klasik 10 numaralara göre gayet çok koşar mücadele ederdi.
Burada sorunlu bir adam varsa tartışmasız çapsız tudordur. Çapsız başkan ve yönetim Sırf kenarda hareketli, bağırıyor çağırıyor diye bu adamı bu takımın başına getirdiler. İnanın tam bir rezillik.Galatasaray lisesiymiş, ilim yuvasıymış palavra, cahiller ordusu yönetiyor takımı.

Selçuk ve yasinide gönder sneijderin gitmesine tepki verirsem namerdim. Ama sen o kadar çapsız varken sneijderi gönderirsen tepkiyi hakedersin.

Ulan zaten takım komple değişecek.ekonomil olarak daha rahat hareket etmek için Sneijderi bir sene daha tut. Kur etrafına takımı. Belhandaya falanda gerek kalmayacak. O parayı diğer ihtiyaç olan bölgelere harcayacaksın.

Sneijderin gitmesinin başlıca sebebi tudordur. Tudor istemeseydi yönetim sneijderi göndermezdi. Hani istediğimiz transfer gelse bile bu çapsız tudor şampiyon yapmamak için elenden geleni yapar.

Bu saatten sonra sneijderde gittiğine göre 2 bek 2 orta saha 2 kanat 1 forvet transferi yapmak zorundalar.Bir tanesi dahi eksik olsun bunlar şerefsizoğlu şerefsizdir.

Son düzenleme:
DExSDjxXgAIQK_K.jpg

Gerets diye bir hoca geldi gecti burdan onun zamanında da böle beyinsiz oyuncular vardı ama adam hocaydı hoca ruh vardı onur vardı adamda

Hoca çok önemli hoca
Senol gunesin ozanlara bilmemkimlere neler yaptigi ortada
Bizim çöplerin hala çöp olarak kalmasinda da hoca faktörü cok ciddi boyutta

Özbek, elenirsek Tudor'u kovacakmis.

Arada Selçuk Yasin Tolga Dink arada kaynar.

Allah belanı versin Selçuk İnan
5 yıldır istediğini yaptırıyorsun kulüpte.

selcuk hem sabriyi gondertti hem sneijderi,takimdan hicbir oyuncu elveda sneijder yazamiyor selcuktan korkudan ipleri yine eline aldi

Özbek, elenirsek Tudor'u kovacakmis.

Arada Selçuk Yasin Tolga Dink arada kaynar.

Allah belanı versin Selçuk İnan
5 yıldır istediğini yaptırıyorsun kulüpte.

Okuz herif bir hafta bekleseydi sneijder konusunu. Luce getirirseler agir siverim. Adam Sneijder hakkinda ovgu dolu sozler sarfetmisti

Selçuksaray mıyız Galatasaray mı? Hiç kimse armadan büyük değildir ki çok doğrudur! Wesley disiplinsiz takıma hocaya karıştı vs tamam gönderdin adamı ki haketmedi. Peki o zaman bu selçuk denilen komiteci niye hala takımda.

herşeye eyvallah derimde zaten kovacağın bir adam yüzünden sneijderi yolluyorsun, şimdi burada 2 durum var ; eğer Tudor ben onu takımda istiyorum benim dediğim olmazsa giderse istifa ederim demesi gerekli, yok tam tersi yönetim tutuyor hoca yolluyorsa, bu hocadan bir poh olmicağını anlaması gerekirdi yönetimin ve yollaması gerekirdi. her iki durumda da ya bu çapsız kendini beğenmiş Tudor efeninin hak etmediği yerde durmaması gerekirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt