Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener ben arfa'yı emre'yi alamazsa ki alamayacak gibi gözüküyor.
Başakşehir'de geçmiş sezonun başarısını yakalayamaz bu değişimle.

Beşiktaş haftalar önceden şampiyonluğunu kutlar.

Emre Mor gelsin isterim ama, başımızda Tudor olmasın yazık olur çocuğa

Tudor Emre yi 2 gün sonra kadro disi birakir

Elenirsek ne Dursun kalır ne Tudor. Bizim için hayırlısı hangisi diye düşünmeye başladım

Emre bize gelmez, Turkiye'ye gelirse Fener'e gidecekmis. Menajeri dedi bunu zaten.

Emre Mor super tansfer olur. Adam gecen risk alan oyuncumuz yok.

bu beceriksiz adam Belhanda, Feg, Kono, Ben Arfa ... gibi futbolcularla nasıl geçinecek acaba tahminimce tudorun getirme amacları Snaijderi Brumayı yollamaktı. operasyon tamamlandı. yakında yollarlar bunuda.Belkide asıl antrenör yaptırıyordur bu transfrleri yoksa bu dursun bu oyuncuları nerden bilsin

bu beceriksiz adam Belhanda, Feg, Kono, Ben Arfa ... gibi futbolcularla nasıl geçinecek acaba tahminimce tudorun getirme amacları Snaijderi Brumayı yollamaktı. operasyon tamamlandı. yakında yollarlar bunuda.Belkide asıl antrenör yaptırıyordur bu transfrleri yoksa bu dursun bu oyuncuları nerden bilsin
Tudor efendi anca konuşmayı biliyor icraat yok şu ana kadar maalesef

cocuk GSlı,paranın acamayacagı kapı yok ama gelmez işte.gelirse de iyce biter fenerde.aykut onu zaptedemez.
Mahmut Uslu da acikladi bunu zaten, 25 Temmuz'dan sonra ayrilik karari alirsa ve Turkiye'ye gondermek isterse Dortmund, bu takim sadece Fenerbahce olacakmis. Emre ve menajeri ile anlasmislar zaten. Biz bu durumda gec kaldik eger oyle bir istegimiz varsa tabi.

Tudor Ben Arfa'yi idare edemez suanki orta sahamiz Ben Arfa'yi tasiyamaz

gomise bile kizdi gecen mac
ben arfayi kadroya bile almaz
yakinda belhandayla da sorun yasayacak

Yönetim, Carole'un performansından memnun olmayan Tudor'un talimatıyla Ivan Strinic’in transferi için harekete geçecek. [hürriyet]

:red: :red: :red:

Tudorun tek savunması transferin üçte biri henüz yapılmış olması.

tek bir ihtimal var bu sene çile cekmek yoksa kaderimizde lucescu gelir ve bir umut tamamıylan yıkılan umutlar canlanır azda olsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt