Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fellaini'yi adam akıllı izlemedim hiç..Bonus kafasından başka ne gibi özellikleri var bilen anlatırsa aydınlanalım

Çeşme'de sokak sokak cadde cadde bar bar yasin öztekin'i arıyorum. Seni bitireceğim aslanım

ay sonuna kadar sag acik,en azindan 1 orta saha ve sol beki almalari lazim lig ne zaman basliyor

Fellaini "Nafri" kadrosu kurdugumuzun bir diger kaniti olabilir. Ben begeniyorum ve gelmesini isterim. Hücumda en büyük sorunumuz, ceza sahasina girememiz. Ortalar geldiginde ceza sahasina, Fellaini de iceri girip gol tehlikesi yaratacaktir, ya kendisi vurarak, yada orayi karistirarak. Fizik ve ikili mücadele anlaminda da kuvetli bir topcu. PL icin zayiflamis olsa bile, Süperlig ile kistas. 40´lik Carrik peynir ekmek gibi yemisti bizim orta sahayi Manchester deplasmaninda.

Cok piskopat bir kadro kuruluyor eger dogru ise. Kadro bu sekilde tamamlanirsa, gecen sezonun tam tersi olacak.

Belçika milli takımının altın jenerasyon döneminde 11 oynayan adam Leşçuk'dan ne kadar kötü olabilir ki?

fellininin yaptigi tek iyi sey arada sirada ceza sahasina girip kafayi komak

Fellaini defansif ön libero değil ve o berbat dediğiniz fellaini bile ligi domine eder. İki yönlü bir ön libero, Vainqueur gibi defansif Belhanda gibi ofansif degil ve garip olacak ama b2b da değil.

Fellaini forvet bile oynar

bence bizim ligde is yapar aslinda, ama gelmez

Mariano'yu Mert karsilamaya gitmis helal olsun adam heryere kosusturuyor

fellaini hakkinda kararsızım
O ligdeki oyuncularin %90 i fsrk yaratir kabul oda yaratir ama ne bileyim.. gecen 2 sezon çok kötü algı yaratildi üstün de

Sevilla, Nolito'nun transferi için Manchester City ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Sevilla yine iyi calisiyor ha

ertan süzgen trabzon muhabirine evrildi galiba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt