Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DEznt3-XsAIPvNc.jpg

cok klas aile yahu
Sneijder yetmedi bide sen ağlat anasını satıyım

Tudor'un kadroya almadigi Hakan Cavanda de Jong UmutG Endogan ve Oguzhan hala gönderilmedi. 5.5 milyon ücret burada yatiyor.

Ayrica Eray Koray Tarik Donk Emrah hala kadroda. 5 milyon da burada. totalde 10.5m€ garanti para cöpe gidiyor.

Takimdan ayrilan isimlerden de 16 milyon euro garanti para cepte kaldi. Mac basilarla bunlar 17.5-18 milyona falan geliyordu.

Son düzenleme:
Ben beğenmiyorum hiçbir zaman da beğenmedim. Pas alışverişi zayıf, top sürme yeteneği zayıf sadece koşup kaos yaratarak oynayan bir adam. Bu takımın parası yeter coplere gittiği bence

Feghouli bir kere tam bir büyük takım oyuncusu bana göre izlediğim kadarıyla set oyununa çok müsait tekniği son derece üst seviye özellikle kendi kanatlarımızla kıyaslarsak şuanda alınabilecek en elit oyunculardan biri,Türkiye liginde fazlasıyla fark yaratabilecek bir yetenek..
Şut özelliği keza üst seviye yani şu takıma bakıp Feghouli'yi veto etmek anlamsız geliyor..

Ali Gümen bir dümen çeviriyor olabilir.

Feghouli bir kere tam bir büyük takım oyuncusu bana göre izlediğim kadarıyla set oyununa çok müsait tekniği son derece üst seviye özellikle kendi kanatlarımızla kıyaslarsak şuanda alınabilecek en elit oyunculardan biri,Türkiye liginde fazlasıyla fark yaratabilecek bir yetenek..
Şut özelliği keza üst seviye yani şu takıma bakıp Feghouli'yi veto etmek anlamsız geliyor..
Üstat yanlış anladık birbirimizi. Ben fellainiden bahsediyorum. Beğenmiyorum diye. Feghouli müthiş topçu ligin a.k.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt