Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mariano dışında 4 transfer var diyor yalaka Nevzat yönetime yakın yalaka işte..
Ulan bir sol bek alsak 2 ortasaha Feghouli desek olur mu yedek santrafor lazım bu seferde..
Her ihtimalde 5-6 adam daha lazım gibi duruyor..

Podolski ve brumayi da Sneijder ile bir tutup kim sevdiysek gitti diyenlere kırgınım. Bruma kim Podolski kim?? Tamam Podolski Alman efsanesi çok büyük kariyer ama ne kattı bu kulübe? Bruma da 1 sezon top oynadi diye o seviyede olamaz. Sneijder gerçekten sevdi burayı, ailesi de sevdi ve önemli başarılar kazandı bizimle.

Fellaini'nin adı geçmiş ben de bir iki kafamdakini yazayım.

Ben normalde Fellaini'yi beğenirim, adam Everton'da her işi yapıyordu. ManU'da boyundan başka kıymet görmeyen bir adam haline geldi. Boyu uzun, hava topu alır diye defansa da koyar oldular forvete de. Yine de eskiden olsa çok isterdim bize gelmesini epey problemimizi çözerdi. Ama şimdi takımı gözümün önüne getiriyorum, bir de Fellaini'yi gözümün önüne gertiriyorum, öyle çarpık bir takım olur ki adama burada öküz muamelesi yapılır. Çünkü onu alıp orta sahaya koyacaksan eğer yanına Okan-Emre-Suat üçlüsünden 2 tanesini koyman gerek. O derece bir ağırlığı anca onlar kurtarır. Hele ki Selçuk'la yan yana oynadığını düşünemiyorum bile, kabus olur.

Bizim orta sahaya almamız gereken oyuncuların kim olabileceğine dair kafamda hiç düşünce kalmadı. Kimi koysam olmaz gibi geliyor. Lemina İmbula zaten hikaye onların gelmeyeceği başından beri belli de piyasaya hakim olanlara sorsak, bize öyle 2 oyuncu söyle ki takım uçuşa geçsin desek, herhalde onlar da tıkanır. Aklımdan Asamoah ve Vainqueur geçiyordu ama Asamoah da yalan oldu, en çok da ona üzüldüm.

Ben normalde Fellaini'yi beğenirim, adam Everton'da her işi yapıyordu. ManU'da boyundan başka kıymet görmeyen bir adam haline geldi. Boyu uzun, hava topu alır diye defansa da koyar oldular forvete de. Yine de eskiden olsa çok isterdim bize gelmesini epey problemimizi çözerdi. Ama şimdi takımı gözümün önüne getiriyorum, bir de Fellaini'yi gözümün önüne gertiriyorum, öyle çarpık bir takım olur ki adama burada öküz muamelesi yapılır. Çünkü onu alıp orta sahaya koyacaksan eğer yanına Okan-Emre-Suat üçlüsünden 2 tanesini koyman gerek. O derece bir ağırlığı anca onlar kurtarır. Hele ki Selçuk'la yan yana oynadığını düşünemiyorum bile, kabus olur.

Bizim orta sahaya almamız gereken oyuncuların kim olabileceğine dair kafamda hiç düşünce kalmadı. Kimi koysam olmaz gibi geliyor. Lemina İmbula zaten hikaye onların gelmeyeceği başından beri belli de piyasaya hakim olanlara sorsak, bize öyle 2 oyuncu söyle ki takım uçuşa geçsin desek, herhalde onlar da tıkanır. Aklımdan Asamoah ve Vainqueur geçiyordu ama Asamoah da yalan oldu, en çok da ona üzüldüm.

Felliani yanında Lasssana Diarra varsa etkili olur ya da Lemina Felliani müthiş olur bence..
Çünkü bir ön liberonun hava hakimiyeti ve fizik kalitesi çok önemli..

Muhtemelen musa + vainqueur olur. Ve ben eleneceğimizi düşünüyorum bu nedenle yıldız sayılacak bir transfer beklemiyorum.

Mariano dışında 4 transfer var diyor yalaka Nevzat yönetime yakın yalaka işte..
Ulan bir sol bek alsak 2 ortasaha Feghouli desek olur mu yedek santrafor lazım bu seferde..
Her ihtimalde 5-6 adam daha lazım gibi duruyor..

4 nokta transfer diyor. benim anladığım 4'ü de 11 oynayacak adam. bugüne kadar 4 oyuncu alındı. 4 daha alınacaksa 8 olur. kalede muslera 9. geriye 2 tane kalıyor. selçuk'u ne kadar beğenmesek de bugüne kadar 1 tane dahi orta saha alamayan yönetim 2 tane birden getirebileceğini hiç sanmıyorum. 10 o olur. 11 de muhtemelen serdar, ahmet falandır. serdar demişken nerede bu adam. yeni sezon başladı ama ahmet oynuyor. iyileşemedi mi hala.

Tudor dünkü kabız oyunu Belhanda'ya bağladı da sene içinde Belhanda olmayınca ne yapacağız çok merak ediyorum. Adam bütün maçlara full çıkamaz muhtemelen. Bizim son maçta asıl sorun orta sahadaydı ama geriden oyun kuramayan stoperlerde onlar kadar suçlu bence. Stoperler gram oyun kuramıyor, o kadar eleştirecek yer var ki takımda bunu hiçbirimiz farketmedik bile. Maicon ciddi diyorum bizde son zamanlarda gördüğüm ayağı en kötü stoperlerden biri. Ben rastgele o kadar uzun top atsam heralde 1-2 tane denk getirirdim. Bi kaç hafta sonra bize önde basmaya başlarlar muhtemelen.

uyuyacam kıza da mesaj atamıyom zaten affetme şiiri önerin de sabah bakayım

Yedek kaleci transferini doğru bulmuyorum Muslera devam eder ya kolay kolay sakatlanmaz zaten kaleciler..
Bence bir takımın kalecisi 1 tane olur abi..
Diğeri acemi olur senede 3-4 maç oynayan adama 1 milyon vermek komik..

Olur da sakatlanırsa sayemizde Anadolu takımlarında yeni Gareth bale ler görürüz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt