Onur Arıca
Parçalı Üye
- 17 Haziran 2009
- 3.951
- 128
- 1.333
Aynen A sporda ben arfa ile ilgili bir şey yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftar grubu hesapları kafayı yemiş. Adamlar kaynak uydurup haber veiryor. Amaçları ne anlamadımAynen A sporda ben arfa ile ilgili bir şey yok
Mariano dışında 4 transfer var diyor yalaka Nevzat yönetime yakın yalaka işte..
Ulan bir sol bek alsak 2 ortasaha Feghouli desek olur mu yedek santrafor lazım bu seferde..
Her ihtimalde 5-6 adam daha lazım gibi duruyor..
Fellaini'nin adı geçmiş ben de bir iki kafamdakini yazayım.
Ben normalde Fellaini'yi beğenirim, adam Everton'da her işi yapıyordu. ManU'da boyundan başka kıymet görmeyen bir adam haline geldi. Boyu uzun, hava topu alır diye defansa da koyar oldular forvete de. Yine de eskiden olsa çok isterdim bize gelmesini epey problemimizi çözerdi. Ama şimdi takımı gözümün önüne getiriyorum, bir de Fellaini'yi gözümün önüne gertiriyorum, öyle çarpık bir takım olur ki adama burada öküz muamelesi yapılır. Çünkü onu alıp orta sahaya koyacaksan eğer yanına Okan-Emre-Suat üçlüsünden 2 tanesini koyman gerek. O derece bir ağırlığı anca onlar kurtarır. Hele ki Selçuk'la yan yana oynadığını düşünemiyorum bile, kabus olur.
Bizim orta sahaya almamız gereken oyuncuların kim olabileceğine dair kafamda hiç düşünce kalmadı. Kimi koysam olmaz gibi geliyor. Lemina İmbula zaten hikaye onların gelmeyeceği başından beri belli de piyasaya hakim olanlara sorsak, bize öyle 2 oyuncu söyle ki takım uçuşa geçsin desek, herhalde onlar da tıkanır. Aklımdan Asamoah ve Vainqueur geçiyordu ama Asamoah da yalan oldu, en çok da ona üzüldüm.
Bir hesaptan çıkıyor bu sonra domino etkisiTaraftar grubu hesapları kafayı yemiş. Adamlar kaynak uydurup haber veiryor. Amaçları ne anlamadım
Yedek kaleci de eray mı?
Okey?feghouli bitmis
Fellaini'nin adı geçmiş ben de bir iki kafamdakini yazayım.
Ben normalde Fellaini'yi beğenirim, adam Everton'da her işi yapıyordu. ManU'da boyundan başka kıymet görmeyen bir adam haline geldi. Boyu uzun, hava topu alır diye defansa da koyar oldular forvete de. Yine de eskiden olsa çok isterdim bize gelmesini epey problemimizi çözerdi. Ama şimdi takımı gözümün önüne getiriyorum, bir de Fellaini'yi gözümün önüne gertiriyorum, öyle çarpık bir takım olur ki adama burada öküz muamelesi yapılır. Çünkü onu alıp orta sahaya koyacaksan eğer yanına Okan-Emre-Suat üçlüsünden 2 tanesini koyman gerek. O derece bir ağırlığı anca onlar kurtarır. Hele ki Selçuk'la yan yana oynadığını düşünemiyorum bile, kabus olur.
Bizim orta sahaya almamız gereken oyuncuların kim olabileceğine dair kafamda hiç düşünce kalmadı. Kimi koysam olmaz gibi geliyor. Lemina İmbula zaten hikaye onların gelmeyeceği başından beri belli de piyasaya hakim olanlara sorsak, bize öyle 2 oyuncu söyle ki takım uçuşa geçsin desek, herhalde onlar da tıkanır. Aklımdan Asamoah ve Vainqueur geçiyordu ama Asamoah da yalan oldu, en çok da ona üzüldüm.
Mariano dışında 4 transfer var diyor yalaka Nevzat yönetime yakın yalaka işte..
Ulan bir sol bek alsak 2 ortasaha Feghouli desek olur mu yedek santrafor lazım bu seferde..
Her ihtimalde 5-6 adam daha lazım gibi duruyor..
Yedek kaleci transferini doğru bulmuyorum Muslera devam eder ya kolay kolay sakatlanmaz zaten kaleciler..
Bence bir takımın kalecisi 1 tane olur abi..
Diğeri acemi olur senede 3-4 maç oynayan adama 1 milyon vermek komik..
Mariano Maicon Ahmet Linnes
Gözüken 4lü
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi