Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcugunun Allah bin belasını versin...ne selcukmus arkadas..

Sen ben bu forumda hala selcuk yazarsak bu temvel yatalak hicbir yere gitmez...

Ortasahaya iki transfer gerek yemisim sag kanadını sol kanadını

Oyle diyorsunda reis, Selcuk Tudorun has adami. Bunu yonetime yakin butun muhabirler soyluyor benim gozlemim degil.

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Transfer - Transfer
Transfer - Belhanda - Transfer
Gomis

5 transfer daha...​

Fellaini'nin adı geçmiş ben de bir iki kafamdakini yazayım.

Ben normalde Fellaini'yi beğenirim, adam Everton'da her işi yapıyordu. ManU'da boyundan başka kıymet görmeyen bir adam haline geldi. Boyu uzun, hava topu alır diye defansa da koyar oldular forvete de. Yine de eskiden olsa çok isterdim bize gelmesini epey problemimizi çözerdi. Ama şimdi takımı gözümün önüne getiriyorum, bir de Fellaini'yi gözümün önüne gertiriyorum, öyle çarpık bir takım olur ki adama burada öküz muamelesi yapılır. Çünkü onu alıp orta sahaya koyacaksan eğer yanına Okan-Emre-Suat üçlüsünden 2 tanesini koyman gerek. O derece bir ağırlığı anca onlar kurtarır. Hele ki Selçuk'la yan yana oynadığını düşünemiyorum bile, kabus olur.

Bizim orta sahaya almamız gereken oyuncuların kim olabileceğine dair kafamda hiç düşünce kalmadı. Kimi koysam olmaz gibi geliyor. Lemina İmbula zaten hikaye onların gelmeyeceği başından beri belli de piyasaya hakim olanlara sorsak, bize öyle 2 oyuncu söyle ki takım uçuşa geçsin desek, herhalde onlar da tıkanır. Aklımdan Asamoah ve Vainqueur geçiyordu ama Asamoah da yalan oldu, en çok da ona üzüldüm.

Milan kadroyu temizlerken Genoa kadar olamadik. Bertolacci'yi opsiyonsuz 1 sene temizinden kiralamislar.

Beyinsiz yönetim bu oyuncuyu almayi bile akil edemedi. Mario Pasalic ve Chievo'dan Lucas Castro bizim icin ilac olur da bilmezler.

Muslera
Mariano-Maicon-Serdar-Jetro Willems
Asamoah-Vainqueur
Feghouli-Belhanda-Karamoh
Gomis

Muslera
Mariano - Maicon - Serdar - Transfer
Transfer - Transfer
Transfer - Belhanda - Transfer
Gomis

5 transfer daha...​
Açıkçası ben olsam sol bek için Linnes'e sol taraf içinde Garry'e güvenirim tabii sadece ligde ilerleyeceğimizi düşünürsek. Feghouli ve orta saha transferlerine para harcarım gerisi kiralık veya genç yedekler işte.

48076f6dc471209c8e45cb9dc90f2466.jpg

cb4f653c08e991cf9b05d02c4d108cc6.jpg

Açıkçası ben olsam sol bek için Linnes'e sol taraf içinde Garry'e güvenirim tabii sadece ligde ilerleyeceğimizi düşünürsek. Feghouli ve orta saha transferlerine para harcarım gerisi kiralık veya genç yedekler işte.

Eger persembe gunu o boktan takima elenirsek kulubu kapatalim, okadar harcama yap, okadar kombine satilsin, sonra sen gel hic kimsenin tanimadigi bir takima elen he...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt