Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Adam sneijderi oynatmıyorum diyor sistemime uymuyor diyor kalsa bile oynatmıyıcak adam ortalığı karıştırıcak.De jong ile birlikte hocayı göndermeye kalkmadımı bu adam kardeşim maç sonunda? sneijder istiyor ki takımda herşey onun elinde olsun idman temposu düşük olsun.Tudorun gelmesinin de en önemli sebebi bu internetten tudor hayranlığınızdı o zamanda tudor tudor dediniz yönetimde getirdi
Gelen gecene yenilen Tudor birsey istese ne yazar ki? Igor Tudor kim ki böyle karar aliyor? Ne yapmis, ne vermis?
Önce kendini ispatlayacaksin sonra böyle direteceksin. Öyle kafana göre "Sneijder gidecek" diye diretemezsin. Sen kimsin diye sorarlar adama.
Eger yönetim yönetim olsa, alirdi Tudor´u karsisina "önce adam gibi futbol oynat, sonra konus" derdi.
Gercek bir yönetim ne takima zarar verirdi, ne de Tudor´a. Zira Tudor topun agzinda simdi. Agziyla kus tutsa yaranamaz artik.
Tek maglubiyetle küfürler havada ucusacak artik. Sen hem takima zarar verdin, hemde Tudor´u harcadin.
Onla da kalmadin, Belhanda´ya da zarar verdin. Bizim yönetimimiz bu iste kardesim. Bu kadar bile düsünme kabiliyeti olmayan geriler yönetiyor koca kulübü.