Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c782b7d6ec7a44f3a9695456249bdf07.jpg

E6853 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Lucescu ve muslera haberlerinin rövanş maçı öncesi kaosu büyütmek için yapıldıgini düşünüyorum

Muslera ile sözlesme nezaman uzatilacak

Gittikten sonra mi

Sokarim transfere adamin sözlesmesini uzatin lan

kardeşim kim olursa olsun adam gs teknik direktörüyse dediğini yapmak zorundalar.Bu Riekerink içinde geçerliydi.O zaman tudor hiç gelmeyecekti riekerink ile sezon tamamlanıcaktı.Fakat teknik taktik bilmiyor sneijderin maşası falan dediler algı yaptılar taraftarımızda riekerink bey dediği adama riekerink istifa diye bağırdı.Tudoru sonuçta kendileri seçip getirmediler internette çok istendi gs taraftarları tarafından.10 numaranın sneijder gitmeden belhandaya verilmesi yanlış ona herkes katılıyor fakat bizim taraftarımız da bu medyada algı yapan çakalların oyununa kolay düşüyor

Evet taraftar da yanildi, ama Riekerink´in saha kenarindaki uyuyan halinden sonra, saha kenarinda saga sola ziplayan Tudor´un takima dinamizm katacagini düsündük. Evet yanilmisiz. Dinamizm getirecegi halde daha da uyuz bir takim olduk. Bunun disinda kisiligi yüzünden sicak bir ortam yakalayamadi takim sanirim. Burda suc tabiki futbolcularda da var, tembel ve amatör olduklari icin, ama bunu saglayamayan Tudor da suclu.

Benim demek istedigim, Tudor´un gelecegi belli degil. Belki de Östersund skandalindan sonra kovulacak. Sonra ne olacak? Hicbir basarisi olmayan biri yüzünden biz en iyi oyuncumuzdan olmus olacagiz. Ayrica yönetimin sucu tamamen Tudor´a atmasi da hikaye. Sneijder´i maasindan dolayi yönetim de istemiyordu. Bosuna kivirmasinlar simdi tepkiyi görünce. Bu hatalari biz cok yaptik. Pahali diye birilerini yolladik, yerine 10 adam aldik yerini dolduramadik, milyonlarca Euro borc taktik.

Basinda Mourinho olur, sende Manchester United gibi 100 Milyon´a oyuncu alacak zenginlikte olursun, yollarsin.

Sen parasizliktan donunu bile satacak duruma gelmissin, ne oldugu belirsiz Tudor senin en kaliteli oyuncunu postalayacak öyle mi?

E hadi Östersund seni eledi, sende Tudor´a tekmeyi bastin, gelecek hoca "keske Sneijder olsaydi" dedi, ne olacak?

Igor Tudor bu tarz kararlar alacaksa, önce kendini ispat edecek. Dagdan gelip bagdakini kovmayacak.

Igor Tudor bir yabanci hoca olarak Türkiye´de nasil basarili olabilecegini cözmüs.

Hic affi yok, ki Türk futbolcular sadece bu dilden anlar.

Fatih Terim 1 günde Imparator olmadi, 1 günde oyuncular ondan tirsmadi.

Feldkamp neden basarili olmustu Türkiye´de?

Bu hocalar ilk geldiklerinde oyunculara "Ya biat edeceksin ya da defolup gideceksin" mesaji verdiler.

3.5 atan oyuncular da "seve seve" savastilar ve basarili oldular.

Bu anlamda Igor Tudor dogrusunu yapiyor. Basarili olmanin baska bir caresi yok zaten.

Bu isler 5-6 kaliteli oyuncuyla olacak seyler degil. Öyle sampiyonluk gelmez.

Türkiye´de ölümüne savasacaksin ve disiplinden ödün vermeyeceksin.

O yüzden Igor Tudor´u destekliyorum acikcasi. Kim artistlik yapiyorsa kovsun gitsin.

Tudor´un konusmalari cok hosuma gitti. Dikkat ettiyseniz hep karakter diyor.

Kisacasi bu oyuncularin alayi karaktersiz ve cöp diyor üstü kapali.

Ilk defa bu kadar acik konusan biri. Öyle de ihtiyac vardi ki. Bu cakma starlar adam olacak adam.

Burasi Galatasaray. Alayini kov hocam arkandayiz.

En azindan saha kenarinda heyecanini ve hirsini yansitan bir hocaya sahip oluruz.

Bu bile farktir benim icin. Teknik, taktik olayina sonra bakariz ama saha kenarinda hirsli bir hocaya sahip oluruz gelirse.

Tudor´un hirsindan etkilenmeyen oyuncu varsa da alayi postalansin. Biktim ruhsuzlardan.

daha önce bunları yazan siz değil miydiniz onur bey. disiplinsizlik kim yapıyorsa yolla hocam arkandayız demişsiniz ama disiplinsizliği yapan sneijder olunca mı fikriniz değişti? sneijder yollandığı için mi ne olduğu belirsiz tudor oldu bu adam.

daha önce bunları yazan siz değil miydiniz onur bey. disiplinsizlik kim yapıyorsa yolla hocam arkandayız demişsiniz ama disiplinsizliği yapan sneijder olunca mı fikriniz değişti? sneijder yollandığı için mi ne olduğu belirsiz tudor oldu bu adam.

Konustuklari ve basardiklari arasinda ucurum var. Gidip de Östersund gibi Avrupa´da ilk macina cikan takimin tarihine gecmemizi saglayacagini düsünmedik.

Savasan takim istiyorum diyip Selcuk Inan´i takimda tutmasini beklemedik. Ya da Sneijder pahali diye yollayip nerdeyse ayni parayi alan Selcuk´a laf atmamasini beklemedik.

Söylediklerinin 10´da 1´ini sahada görsem, sabredecegim. Cünkü bende böyle bir takim görmek isterim.

Ama Östersund´a yenildikten sonra ne sabir kalir ne mazeret. Böyle birsey yok. Babamin oglu degil sonucta.

Kan falan çıkmaz abi bu adamlar istediklerini yapıyorlar. Galatasaray'ı köy takımı haline getirip sonra da yüksek maaş yükü altında ezilen en az 3-4 sene belini doğrultamayacak bir halde bırakıp gidecekler. Giderken de ee daha ne istediniz borçları sıfırladık işte böbürlenecekler. Net ABV.

Son düzenleme:
William Vainqueur
Mario Lemina
Kieran Gibbs
Sofian Feghouli
Samir Nasri
Sinan Bolat
Hala alınmadı mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt