- 3 Haziran 2015
- 56.849
- 66.011
- 4.143
lucescu haberi yalan hemen havayi degistiriyorlar
Bence Bu sefer biseyler var Luce haberlerinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lucescu haberi yalan hemen havayi degistiriyorlar
Hayir anlasamadiydi.Hasan Şaş adana demirporla sözleşme imzalamadı mı yeni
ee peki bir adam altı aydır bu takımın başında olup, elinde ki kadro ne kadar leş olursa olsun, kasaba takımına karşı dalga dalga pozisyonları geçtim, oyunu olsun kontrol edebilecek kadar bir işe yarayamız mı.daha elenmedik. 2 ayaklı bir maç. tamam yenilmek büyük bir facia ama bunu telafi etme şansı var. ki şu açıdan da bakmak lazım olaya. geçen seneki kadromuz leşti. bruma ve poldi gitmek istedi. sneijder ile ters düşmese dahi o maçta oynamayacakti büyük ihtimal sneijder çünkü takımla kamp geçirmedi. Milli takımdan dolayı izinliydi. yani o maça çıkan kadro geçen seneki kadrodan da leş bir kadroydu. üstüne de ligin 14. haftasını oynayan en formda dönemindeki takımla oynadık. tabi bunlar o rezil futbolun bahanesi olamaz ama suçlu varsa tek başına tudor değil. en basitinden ilk transferi kanayan yara olan orta sahaya yapmayan yönetimdir.
söylediklerini bence tek tek uyguluyor. olaya sadece selçuk ve sneijder üzerinden bakarsanız kısmen haklısınız ama bu takım 2 oyuncudan oluşmuyor. Yıllardır gönderilmeyen sabri'yi yolladı ki hamza tarzi biri olsa uzatilirdi sözleşmesini. semih-chedjou'yu yolladı. carole ve linnes yetersiz olduğundan yerine adam istiyor. de jong-cavanda-balta gibi yetersiz ve disiplinsiz adamları kadro dışı bıraktı.
bu yaptıkları forumca hepimizin isteyeceği şeylerdi. forumdan birini geçir takımın başına ilk yapacakları bunlar olurdu. hiç istemesem de Selçuk'u savunmak gibi olacak ama öncelikle tudor geldiğinden beri selçuk hakkında disiplinsizligine dair herhangi bir haber okumadık, duymadık. demek ki takım içinde uyumsuzluk yaratmıyor. yani sneijder-de jong-bruma hakkında çıkan haberler yok. sneijder'in yollanmasinin ana sebebi de bence maaşı değil yapılan bu disiplinsizliklerdi. tudor, riekerink ile beraber oluşan hollanda çetesini dağıtıp ağır idmanlar yaptırınca birilerinin hoşuna gitmedi.
hadi diyelim sadece para mevzusuna takıldı ondan yolluyor ki bununla bence hiç bir alakası yok. maddi anlamda sıkışık olan kulüp 3er 4er yeni sözleşme yapmaz. sneijder öyle ya da böyle piyasası olan adam. Çine, amerikaya gider bizde aldığına yakın parayı alıp oynayabilir. sneijder duzgun karakterli bir adamdi tartışmalı ayrılmadık gelecek seneki maaşından feragat etti. ama etmemiş olsa vereceğimiz para 4.5milyondu. Selçuk konusuna gelirsek de ben yolluyorum desen 1 tane alıcı çıkmaz. hiç bir yerden bizden alacağı parayı alamaz. bu sebeple de gitmeye sıcak bakmaz. olcan örneğinde olduğu gibi gelecek 2 seneki ücreti olan 6 milyonu alıp gider ki ne 4.5, ne de 6 bizim gibi bir kulübün fesih bedeli olarak odeyebilecegi ücretler değil.
performans olarak bakarsak da her ne kadar selçuk'u sevmesem de eldeki orta sahalar içerisinde belhanda'dan sonra en iyisi. ben tolga'ya hiç bir şekilde güvenmek ve takimimda oynatmam. en basit örneğini geçen maç gördük. rakip oyuncuyu 6'ya 1 gidiyor. 2 metre daha sürse zaten topu kaptiracak. gitti faul yaptı, üstüne itiraz sarı yedi. mental olarak sıkıntılı bir arkadaş. Yönetim gidip lemina, imbula, vainquer 3'lusunden 2'sini alsa dahi yedekte beklemesi gereken bence tolga değil selçuk'tur
yoo buyur tükür abi ama var öyle adamlar burda.Afedersin de tüküreyim öyle mantığa, adam bizden para alacak olsa ortalığı karıştırır söke söke alırdı.. İstediği kulube gider, kimse karısamaz
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle adamla muhatap dahi olmam, öyle herifleri hiçbir şekilde memnun edemezsin. Doyumsuz dar görüşlü insanlar. Ortada bahsedilen paraya anasını satacak adamlar sneijdere laf atıyorsa gitsin köyüneyoo buyur tükür abi ama var öyle adamlar burda.
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Daha önce demedim mi?Fenerbahçe'de 3.5 milyon euro'luk UEFA krizi! - Fenerbahçe Transfer Haberleri fener futbolcu satamazsa valbuenayı ve dirarı uefada listeye alamıyomuş
bu hoca ile gelen hiç bir aklı başında yönetim çalışamaz da başarılı olamaz da.Bu yönetimle hiçbir hoca başarılı olamaz,yönetim değişmeli en evvel.