Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feghouli gibi bir adam için konuşulan bonservis ücreti (5 milyon) bedava resmen. 15-25 deseler ben şaşırmazdım.
8-9 isteseler almıstık, 5'i düsük bulduk muhtemelen.
feg firsat transferi ama bizimkiler bu firsati bile kacirirlar.
degeri niye düssün adamin canim.
nasilsa para bol bizde.
Yok işte mesela kulüp 4 belirlediyse biz gelince 7 yapacaklar onu ee birde imza parası var bu adamın 3 milyon onu da siz ödeyin diyecekler oyuncu 2 isteyecekse 4,5 isteyecek falan filan..Feghouli gibi bir adam için konuşulan bonservis ücreti (5 milyon) bedava resmen. 15-25 deseler ben şaşırmazdım.
Uzak dursun böyle bir kazığı sokmasınlarGalatasaray'ın, Benfica'nın yıldızı Eduardo Salvio ile ilgilendiğini ileri sürdü. (Abola)
15 mil eroGalatasaray'ın, Benfica'nın yıldızı Eduardo Salvio ile ilgilendiğini ileri sürdü. (Abola)
Abi fırsattan daha öte bir durum. Yani adamın ciddi bir problemi yoksa, kafatasına darbe falan almadıysa bu kalitede bir adamı 27 yaşında imkan yok getiremezsin Türkiye'ye. Maliyeti ayrı, ikna etmesi ayrı... Adam olur verdiyse eğer bir şekilde getireceksin o adamı. Tabii öyle Ben Arfa gibi yıllık 6 milyon + imza parası falan derse o zaman yapacak bir şey yok.
Yok işte mesela kulüp 4 belirlediyse biz gelince 7 yapacaklar onu ee birde imza parası var bu adamın 3 milyon onu da siz ödeyin diyecekler oyuncu 2 isteyecekse 4,5 isteyecek falan filan..
5m euro istedikleri adam kötü adamdır hesabı. dursun baskan yemez bunları.
5'e gider deniz türüc yada visca yı alır.
Elde patlar bu galiba Benfica çakacak bir yer arıyor. Sakatlandıktan sonra çöp olduGirecekse bole kazik girsin.
Ama Feg çok iyi bir oyuncu olsa da bir bunlar kadar ismi yok biz noname herkese bunu standart edinmeye başlar isek mevcut durumda bile zorlanırken daha kaç kez bu tarz transfer yapabiliriz ki? 1 yıl belki de 2 yıl ya sonra? Bir sınırımız olmalı mesela Gomis kaç yaşında adam bonservis verip imza parası vermek nedir gerekirse almayacaksın o adamı artık, Feg belki bunun dışında kalır ama dediğim gibi artık herkese yapıyoruz, bakalım nereye kadar.Ha öyle diyorsun. Bizim transferlerde zaten öyle imza parası, menajer parası bir şekilde muhakkak kazık giriyor ama bu her transferde var. Melo'da da var, Sneijder'da da, Drogba, Van Persie vs aklına kim gelirse.