Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ntvspor da şimdi sıcak bilgi olarak geçiyor kulübü ile görüşmeler devam ediyor diye

Imbula ile zaten anlaşmıştık ? Stoke vermiyordu. Kaç kez söylenmişti bu. Ama sanırım Stoke satamadı ve artık yavaş yavaş ikna oluyorlar. Menejeri İstanbul'a göndermelerinden bunu anlıyorum. Bence artık Imbula bizim topçumuz. Hayırlı olsun.

İmbula ho Marianodaki gibi kulubüyle sorun var opsiyonla çözeriz.

Stoke vermeyecek olsa menajeri istanbul'a kadar gelmezdi herhalde beyler????????

Imbula icin 1.6milyon nedir? 2 milyondan birak imzayi görüsmeye.gelmiyorlardi sasirdim yano

menajer buralara kadar geldiyse gerçekten olabilir imbula.ihtimal az olsa gelmezdi menajer.ama dediğim gibi opsiyonu 10 milyon falan beklemeyin.15-16 milyon olur opsiyonu.

BREAKING | Galatasaray 1.6M euro'ya İmbula'nın menajeri ile anlaştı. Son karar Stoke City'de..

İmbula, +1Orta saha, Fegh, Sol bek gelse kadro anca toparlanır. Öyle leş takım var ki transfer yap yap düzelmiyor.

1.6 sadece menajere vereceğimiz paradır, müsterih olun.

imbulanın sözleşme 2021de bitiyo stoke cityle.2 yıl kiralasak keşke.2 yıl içi n5 milyon gibi bi para versek süper olur.opsiyonu da yine 12 milyon avro olsun.

Sırada Vainqueur var. Feghouli'de artık bir cevap versin. Yönetim ona göre hareket etsin. Başka adammı kalmadı ?

Imbula 1.6 ha hiç inandirici değil onu geçtim geçen gün stoke açıklama yapmadimi kiralik vermiyoruz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt