Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmbula tüm planların en önemlisi en gerekli mevkii hele gene yanına fernando ya da fernandinho gibi biri alınsa çılgın olur

Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Imbula ile prensip anlaşması sağladı. (NTV Spor)

1,6 iyi.
Fazla para verme zamanı bitti.

GSC App VIP Edition 1.0 ™

fanatikte 5 saat önce haber yapmış galiba imbula için.opsiyon 12 demişiz stoke citye.stoke tabiki 18 diyor.

Galatasaray, Giannelli Imbula ile prensip anlaşması sağladı. Stoke City ile oyuncuyu kiralama konusunda görüşmeler sürüyor. (NTV Spor)

İmbulllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

GSC App VIP Edition 1.0 ™

1 hafta önce de dedim.ali naci-ibrahim seten ortak çalışıyo transferde Galatasaray için.haberleri hep aynı.

NTV Spor @ntvspor

SICAK HABER | Galatasaray, Fransız orta saha oyuncusu Imbula ile prensip anlaşması sağladı

NTV Spor @ntvspor

SICAK HABER | Imbula'nın kulübü Stoke City ile kiralama konusunda görüşmeler sürüyor.

Imbulaaaaa

Soyle o stoke city'e hareketlerine dikkat etsin

Bakiyorum da hemen unuttunuz Sneijder'i
Olm senin yaşam amacın ne la sürekli böyle birilerine sataşsam da onlar bana cevap verse vs vs şu an onu yapıyormuş gibi görünebilirim de ne yazarsan yaz cevap vermeyeceğim onu en baştan belirteyim de hayallerinle oynamayayım.

O gelmez dedik, hala yazıyorsunuz. Neye dayanarak diyorsun var mı kaynağın, gelirse ne diyeceksin?

Bu durumda ne bekliyorsun, İmbula iyi transfer ama Sneijder :((( filan mı?

İmbula 2.75 alacak dense burda kimse bir şey demezdi 1.6ya getirmek süper iş olur hala inanmıyorum keşke olsa

Feguli+İmbula+Fernandinho+Vedat Muriqi+Vankör e yönetimi affederim diyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt